Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, chtěla jsem se zeptat jaký máte názor na užívání prášků anabolik pro ženy na vytvarování těla? Cvičím od ledna, podařilo se mi něco zhubnout, ale stále s tím nejsem spokojená a navíc jsem to před nedávnem přibrala zpátky. Vím, že ty léky mají mnoho nežádoucích účinků, ale kdybych to brala jen přes léto 2 měsíce? Máte s nimi někdo nějaké zkušenosti? A myslíte si, že by mi mohly nějak uškodit? Brala bych je opravdu jen ty 2 měsíce, protože chci jet k moři a má postava opravdu není ideální. Poté bych začala znovu cvičit, ale ted bych to do léta už nestihla. Děkuju za všechny rady i zkušenosti.
doplněno 19.05.14 19:50:S tím, že bych ještě při braní těch léků cvičila na orbitreku a posilovala.
Na to rovnou zapomeň!
doplněno 19.05.14 19:55:Změň jídelníček a přidej pohyb, případně změň způsob pohybu (neměl by být jednostranný). Anabolika NE!
To jo, jenomže mám jet v půlce července k moři a do té doby bych to nestihla Brala bych to jen chvilku
"Brala bych to jen chvilku" - tak tomu, holka, nevěř. Znám pár těch, co brali, a ze "chvilky" před závody, před dovolenou nebo před důležitým pohovorem se staly roky závislosti na hnusu, co ničí játra, ledviny, u holek způsobuje hrubnutí hlasu, změny nálad, změny hormonálních hladin a další změny, z nichž jsou bohužel některé nevratné.
Fakt ti tvoje zdraví stojí za jedno machrování o dovolené?
doplněno 19.05.14 20:33:A když budeš makat, opravdu makat, a uzpůsobíš jídelníček, tak za dva měsíce vytvaruješ postavu krásně. Že to nestihneš, to jsou jen výmluvy.
doplněno 19.05.14 21:03:Nikdo tě přece nenutí chodit zahalená, jen tvůj mindrák uložený v hlavě..
No, když myslíte Výmluvy to fakt nejsou...cvičit budu i tak samozřejmě, jen jsem chtěla něco, co by to trošku podpořilo. Jinak vůbec nejde o machrování, jak si myslíte. Jde o to, že nechci opět u moře chodit zahalená v ručníku a stydět se někde svléknout. Toď vše
To máte pravdu :D Právě bych se ho, ale potřebovala nějak zbavit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.