Nejste přihlášen/a.
Ahoj už druhý den si jedu takovou dietku,je mi 26let měřím 176cm a vážím 75kg kluk,sice je ta váha podle kalkulačky v poho vypocet.cz/... ale já chci alespoň 70kg.Začalo to nemocnicí,tam jsem si uvědomil že stačí jíst málo a né se "přežírat" proč si dávat 7knedlíku a hodně omáčky když si mužu dát 4 malé a trochu omáčky,a stačí to
Takže muj jídelníček vypadá zhruba: snídaně(dříve jsem nesnídal) namazaný krajíc chleba nebo rohlík,v týdnu až večeřetřeba dva krajíce,nebo omáčka prostě večeře ale méně než poloviční porce oproti dřívějšku(občas oběd i v týdnu),o víkendu nebo o volno jídlo 3x denně(snídaně,oběd,večeře),nic sladkého(žádný cukr,žádné sušenky,bramburky,apod.) 2xdenně káva jen v týdnu(instantní neslazená s mlékem)
Pití:min.2,5l vody z kohoutku+čaj(neslazený) za celý den
Práce-stavba takže pohybu ranec
Chci se dostat alespoň na 70kg těch 75 se mi prostě zdá zbytečně moc Co by jste upravily?
Díky za rady
doplněno 18.05.14 14:55:když jsem vylezl ze školy(18) tak jsem měl k 90kg a neřešil jsem to teď bych se asi zbláznil
Jídelníček má obsahovat alespoň 50% zeleniny a ovoce denně.U Tebe nic takového nevidím.Pečivo je kalorické,viz snídaně-zařaď ovoce,zeleninu,med,oříšky,jogurty-bílé...Knedlíky a omáčky v žádném případě Lehké maso,krůt,kuřecí a hlavně ryby...Luštěniny,hrách,čočka,cizrna...Musíš jíst zásadotvorné potraviny,nikoliv kyselé
regenerujte.cz/...
Jj,pohyb dělá divy
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.