Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, najde se tu nějaká odbornice na módu a dokáže mi poradit, jaké barvy kabátů (zimních), sak nebo horního oblečení se hodí k červeným kozačkám. Musí to být vždy červené? Děkuji za odpověď.
Můžeš napsat nebo popsat svou postavu.Pokud máš červené kozačky tak bych volila asi černou,ale pokud nosíš elegentní věci a cítíš se na červený kabát paletko tak klidně.Červené kozačky hodně upoutaji tak,že si tě každý všimne.Proto musíš k tomu volit věci elegantní.
doplněno 12.10.08 16:50:Postavička super.Myslím,že se nemusíš bát,ale na tu šedou a káry pozor.Pokud si něco takového půjdeš kupovat vem si kozačky a doplnky sebou ono trošku odstínu jiného a už to nemusí ladit.
Tak vám děkuji všem za rady, já sem právě nějak už nechtěla všechno červené i kabát, zdá se mi to pak moc akorátní. Samozřejmě kabelku, pásek k sukni a takové ty doplňky červeně laděné mám. Ale právě nevím, jestli by se k tomu hodilo i šedý kárový krátký kabát na zimu nebo něco károvaného. No postava, spíš drobná 158cm a cca 46kg, takže takový trpaslík.
Ano,klidně černá ,šedá to jsou neutrální barvy.K tomu asi nějaký červený doplněk : kabelka,šála,pokrývka hlavy.Červená je barva odvážných ,sebevědomých lidí,tak vzhůru do toho.Ps: taky nejsem odborník
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.