Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký zimní kabát k červeným kozačkám

Od: ives* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, najde se tu nějaká odbornice na módu a dokáže mi poradit, jaké barvy kabátů (zimních), sak nebo horního oblečení se hodí k červeným kozačkám. Musí to být vždy červené? Děkuji za odpověď.:)

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

4x

Můžeš napsat nebo popsat svou postavu.Pokud máš červené kozačky tak bych volila asi černou,ale pokud nosíš elegentní věci a cítíš se na červený kabát paletko tak klidně.Červené kozačky hodně upoutaji tak,že si tě každý všimne.Proto musíš k tomu volit věci elegantní.

doplněno 12.10.08 16:50:

Postavička super.Myslím,že se nemusíš bát,ale na tu šedou a káry pozor.Pokud si něco takového půjdeš kupovat vem si kozačky a doplnky sebou ono trošku odstínu jiného a už to nemusí ladit.

ives*
hodnocení

Tak vám děkuji všem za rady, já sem právě nějak už nechtěla všechno červené i kabát, zdá se mi to pak moc akorátní. Samozřejmě kabelku, pásek k sukni a takové ty doplňky červeně laděné mám. Ale právě nevím, jestli by se k tomu hodilo i šedý kárový krátký kabát na zimu nebo něco károvaného. No postava, spíš drobná 158cm a cca 46kg, takže takový trpaslík.;)

ives*
hodnocení

Jasně, vezmu si je s sebou, kabelku mám naprosto stejnou i pásek, tak jen sehnat ten správný kabátek.;)

macka80*
hodnocení

0x
Nejsem sice odborník ale nebála bych se černé
lm®

Ano,klidně černá ,šedá to jsou neutrální barvy.K tomu asi nějaký červený doplněk : kabelka,šála,pokrývka hlavy.Červená je barva odvážných ,sebevědomých lidí,tak vzhůru do toho.*hej*Ps: taky nejsem odborník;)

simi*
hodnocení

0x

Určitě bych zvolila černou, šedou nebo tmavou švestkově modrou. Doplňky (šála, rukavičky nebo třeba výrazný červený baret:) červené. Určitě se toho nebojte;)

119*
hodnocení

0x

Jo ta černá barva je k tomu supr,možná pod kabátek nejaký ten červený roláček a sexy vyzerají červeně nalakované nehty a růž na rty.Kabelka pak klidne múže být černá.

ives*
hodnocení

jj, nehty i tak ráda nosím rudě červené:)

nochiola*
hodnocení

0x
Já bych volila, bílou či hnědou barvu.

bberi*
hodnocení

0x

černou nic nezkazíš nebo šedou

dani*
hodnocení

0x

dala bych rozhodně černou...červený by byl moc a světlý zase neudělá kontrast...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]