Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citlivé a napuchlé bradavky

Od: mamdotaz* odpovědí: 9 změna:

Dobrý den, mám dotaz, mám už pár dní nateklé bradavky, bolestivé na dotek, (hodně citlivé) chci se zeptat, jestli nevíte čím to je? Těhotná si nemyslím, že bych měla být, i když je to možné, ale tak maximálně 1 týden, což mi příjde, že je moc brzo na nějaké projevy těhotenství. Takže se chci zeptat, jestli náhodou někdo nevíte co by to mohlo být a popřípadě co stím? Předem děkuji za Vaše rady :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

alusska*
hodnocení

2x

Těhotná byste být mohla - přesně podle tohoto jsem to, že jsem těhotná poznala já. A to již takto zkraje ...

mamdotaz*
hodnocení

Takže jste šla hned ke gynekologovi nebo jste čekala na menstruaci a test a tak? :)

alusska*

K dr jsem nešla. Udělala jsem si test a ten byl negativní, takže jsem byla klidu (pseudoklidu :) ) - nicméně těhotná jsem doopravdy byla a pozdější test to potvrdil. Test se zobrazuje až když je člověk těhotný více dní.

mamdotaz*

No právě, minimálne 10 dní snad, takže je to teď brzo.. Děkuju moc za Vaší radu. :)

hodnocení

2x

Dobrý den. Některé ženy mívají bradavky citlivější, když se má dostavit menstruace. Já bych počkala, zda se dostaví a teprve pak bych to v případě potřeby řešila, pokud problémy neustoupí, s gynekologem.

mamdotaz*

Děkuji, no já právě menstruovala před cca 10 dny, takže to asi nebude ono, uvidíme, ale moc děkuji za radu :)

ivik*
hodnocení

2x

Nenosíte podprsenku z nějakých krajek nebo materiálu,který škrábe a nebo je neprodyšný?

mamdotaz*

Nene, mám podprsenky uz delsi dobu a žádný problém jsem až do teď neměla.

zwiki*
hodnocení

0x

Zdravím.

Je to zajímavé,ale i já někdy mívám citlivé bradavky na dotek.A nevím čím to je a jsem chlap.

Těhotná být nutně nemusíte,když je máte citlivé. Mívá to hodně lidí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]