Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz, mám už pár dní nateklé bradavky, bolestivé na dotek, (hodně citlivé) chci se zeptat, jestli nevíte čím to je? Těhotná si nemyslím, že bych měla být, i když je to možné, ale tak maximálně 1 týden, což mi příjde, že je moc brzo na nějaké projevy těhotenství. Takže se chci zeptat, jestli náhodou někdo nevíte co by to mohlo být a popřípadě co stím? Předem děkuji za Vaše rady
Těhotná byste být mohla - přesně podle tohoto jsem to, že jsem těhotná poznala já. A to již takto zkraje ...
Dobrý den. Některé ženy mívají bradavky citlivější, když se má dostavit menstruace. Já bych počkala, zda se dostaví a teprve pak bych to v případě potřeby řešila, pokud problémy neustoupí, s gynekologem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.