Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

1 vynechaná tableta = k doktorovi?

Od: jitus* odpovědí: 3 změna:

Prosím ty z vás, které mají už třeba zkušenosti právě se situací 1 vynechaná tableta antikoncepce v 1. týdnu, kdy ještě ke všemu nasatne problém, že jsem měla v den před opomenutím tablety pohlavní styk. Podle instrukcí mám kontaktovat lékaře, jenže - dnes je neděle, a tak tam půjdu až zítra. Nevíte něko, co dělat už dnes? Budu moc vděčná za jakoukoli radu. Jitka

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

martina30*
hodnocení

2x

Jedna tableta nevadí neboj vše bude v pořádku a pokračuj dál v brání tablet.Stávalo se mi to i několikrát do měsíce,ale dávej si na to pozor a nebud vystrašená*slunce**palec*

simasonka*
hodnocení

2x

taky mi vzdy na platicku zustalo par tabletek - tak tri.A nic se nestalo.Kdyz si vezmete, ze po dobrani tablet mate tyden pauzu a jste take chranena, tak bych se tedy opravdu nebala.Aspon muj gynekolog mi to rikal.Ale taky rikal, ze si mam na to davat pozor.Horsi by bylo, tak tri po sobe zapomenout.

ives*
hodnocení

0x

A kdy ste ji vynechala, včera?

doplněno 12.10.08 16:48:

Pokud včera, ta si dnes vemte dvě najednou (jednu za tu vynechanou) nebo si ji příště vemte hned jak si vzpomenete, že ste ji vynechala, stává se mi to také a nic se neděje. Je to tak popsané i v návodu, která mám k mým ant. práškům.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]