Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kvůli sportu mám malá prsa

Od: achjoo odpovědí: 9 změna:

Ahoj.Mám problém.Je mi 15 a mezi moje každodenní záležitosti hlavně patří sport.(tréninky,posilování,běhaní..)-->každý den.Dříve mi to nějak nevadilo,ale teď z toho začínám být strašně nervózní,jak má přijít léto,tílka,plavky atd..Je nějaká možnost s tím něco v budoucnu udělat?:O.Nebo takhle zůstanu na věky? Sice sportem se budu zabývat co nejdéle to půjde,ale holka bez prsou není holka:((..Všem děkuju za jakkoukoliv radu a pomoc:) :( .

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

3x

Prsa buďto narostou větší ci menší, záleží hodne na dědičnosti.

Samozrejme kypra žena toho tam bude mit vic než hubeňourek.

Ale pokud nedelate kulturistiku, kdy se ta prsa ve svalech ztrácí, nebude tak zle...nejaka ještě narostou..

.Nezávidím

nikomu velka prsa, prinasi to hodne problémů, treba se zády. Berte se takova jaka jste, ikdyz to je hrozné klišé.

doplněno 14.05.14 21:44:

Neřekla bych, ha není všelék :) kvuli prsům si ji neber, ona to tělo svým způsobem zatěžuje. Prostě tomu dej čas...vyrostou :)

achjoo
hodnocení

V dědičnosti to moc nevidím,protože přibuzní mají spíše větší.Nevím,jestli to je tím,že jsem třeba z dvojčat,ale když jsem koukala na fotky,tak to není moc pravděpodobné.Nejsem tlustá,ale ani hubená.Jak jsem psala,sportuji.BMI 20%.Opravdu nevím,co dělat.A chtěla bych se zeptat.Může tomu třeba pomoci HA?.Jinak děkuji za odpoveď:)

Ahoj. Je Ti 15 let, prsa Ti ještě porostou...Ale netrap se tím. Někdo má malá, někdo velká..Důležité je, že je máš zdravá a velikost se u tebe ještě klidně změnit může. Ženskou přece nedělají jen prsa..Ber to z nadhledem..Pokud v dospělosti budeš toužit po větších, dneska už existují i plastiky...

joudic*
hodnocení

2x

to je jenom dobre :) hodne muzu miluje malinka prsa, radim se mezi ne ;)

hodnocení

1x

vubec neres , nejde jen o prsa , nekdo ma vetsi nekdo mensi ,i u chlapu ma nekdo vetsi nekdo mensi :) chlap te bude mit rad takovou jaka jsi.

nikinka*
hodnocení

0x

Ahoj :) taky sportuji, taky mám malá prsa (ale sportem to asi nebude - mamka má taky malá prsa :-D a našla jsem si přítele, který má rád malé prsa, takže krása :) Velká prsa taky nejsou žádná výhra. Kamarádka má velké a neustále si stěžuje na bolest zad :(

ronyx*
hodnocení

0x

Zdravím,
kdysi jsem někde četl, že některé druhy sportu a posilování mají vliv na velikost prsou u žen. Ale rozhodně se tím netrap - ne nadarmo se říká" co je malé, to je hezké".;D

mon*
hodnocení

0x

Hele a když se chceš zabývat tím sportem, teď myslím hlavně to běhání... tak bud ráda, že máš malý prsa, velký by ti docela překážely v běhu ne? Mám taky malý prsa a jsem za to ráda, s velkejma bych se tahat nechtěla..

haninka*
hodnocení

0x

Nevím jestli jsem byla opožděná, ale mě rostla prsa snad do 18-ti. Takže jáká budeš mít prsa v 15-ti letech nemůžeš vědět a určitě Ti ještě dorostou. V 15-ti jsi ještě ve vývinu. Já jsem dělala do 18-ti atletiku a vliv to fakt nemělo, je to blbost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]