Nejste přihlášen/a.
Dobre odpoledne.
Nakrajenyy tocenak osmahnu na oleji pridam koreni sladka paprika.
Dam do vody varit na kostičky brambory, pridam salam, sul, pepř, cely kmin, majoranka a varim. Zahustim moukou rozpustenou ve vodě.
Dobrota.
Mozna je to spíš bramborovy guláš, ale my tomu rikame buřtguláš..
Také osmahnu točeňák v cibulce, trošku se zatáhne a nerozvaří se !
Navíc zahušťuji moukou v mléce, pak je "BUBUGUL" jemnější...
Dala bych dobré špekáčky,buď z Lídlu nebo z Globusu,né kuřecí-to je ,,blivajz,, a rozpadly by se.Ať se povede a hlavně chutná!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.