Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svědění kůže

Od: michaea odpovědí: 5 změna:

dobrý den, dneska v noci mě začala svědit chodidla a dlaně, škrábaa sem se až to bolí, ráno opakovaně vše začlo znovu svědit, mám takové červeno-bílé fleky na dlaních, prstech i hřbetu dlaně, to samé i na chodidech, jakmile e poškrábu tak to i bolí, začina mě svědit i koleno, vnitřní strana stehen a snad už dalšího nic ne. Nevíte co to je? Jakmile se začnu škrábat tak mě to nutí čím dá tím víc, ale je to bolest. Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud svědění neustane, tak rozhodně na kožní.Stačí si např.sednout v MHD po nějakém bezdomáči a chytne se něco jako svrab a je to hned.Na to pomůže pak fakt jen odborná pomoc.A buďte v klidu, není se za co stydět, špindírů se pohybuje mezi čistými lidmi dost a chytit od nich něco, není nic složitého.Chytne se to i kdyby se člověk sprchoval několikrát denně.

hodnocení

0x

Vůbec neváhejte a zajděte k lékaři. Může to být "jen" alergie, ale může to být projev opravdu velkého projevu. Neškrábejte to, protože ta poškrábaná kůže je pak mnohem náchylnější k nemocem. Koukněte se do lékárničky jestli tam nemáte něco na alergie (ditiaden, zodak, atd.) a vezměte si tabletku. S lékařem neotálejte!

doplněno 14.05.14 12:05:

Na netu jsem se dočetla, že toto může nastat při velkém hormonálním výkyvu, při onemocnění jater. A ještě několik nepříjemných věcí. Ty prášky jsou antihistaminika. ;) Kolik je vám let?

michaea
hodnocení

je mi 16, žádné problemy nemam..nevim z čeho to je no

lucka321*
hodnocení

0x

Nemůžet to být třeba jen suchá kůže? Od něčeho podrážděná? Zkuste si ji natřít nějakým vhodným krémem ;) třeba se to zlepší.

pohanka*
hodnocení

0x

Může to být alergická reakce. Nezačal jste brát nějaké nové léky, používat jinou značku kosmetiky, někdy stačí vzít na sebe nový, nevypraný oděv z obchodu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]