Nejste přihlášen/a.
dobrý den, dneska v noci mě začala svědit chodidla a dlaně, škrábaa sem se až to bolí, ráno opakovaně vše začlo znovu svědit, mám takové červeno-bílé fleky na dlaních, prstech i hřbetu dlaně, to samé i na chodidech, jakmile e poškrábu tak to i bolí, začina mě svědit i koleno, vnitřní strana stehen a snad už dalšího nic ne. Nevíte co to je? Jakmile se začnu škrábat tak mě to nutí čím dá tím víc, ale je to bolest. Děkuji
Pokud svědění neustane, tak rozhodně na kožní.Stačí si např.sednout v MHD po nějakém bezdomáči a chytne se něco jako svrab a je to hned.Na to pomůže pak fakt jen odborná pomoc.A buďte v klidu, není se za co stydět, špindírů se pohybuje mezi čistými lidmi dost a chytit od nich něco, není nic složitého.Chytne se to i kdyby se člověk sprchoval několikrát denně.
Vůbec neváhejte a zajděte k lékaři. Může to být "jen" alergie, ale může to být projev opravdu velkého projevu. Neškrábejte to, protože ta poškrábaná kůže je pak mnohem náchylnější k nemocem. Koukněte se do lékárničky jestli tam nemáte něco na alergie (ditiaden, zodak, atd.) a vezměte si tabletku. S lékařem neotálejte!
doplněno 14.05.14 12:05:Na netu jsem se dočetla, že toto může nastat při velkém hormonálním výkyvu, při onemocnění jater. A ještě několik nepříjemných věcí. Ty prášky jsou antihistaminika. Kolik je vám let?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.