Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čištění štětců

Od: evik07* odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mohli byste mi prosím poradit, jak předejít tomu, abych štětce musela vyhazovat..? Koupila jsem si štětec na UVGEL č. 6, udělala s nim troje nehty a pak proste ztvrdnul a rozšklebil se.. čistila jsem ho cleanrem (možná špatná značka,možná nedostatečně,možná špatná značka štětce nebo materiál chlupů). Poraďte prosím, nejsem tak movitá, abych si mohla po každých nehtech kupovat novej štětec. Díky.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jambus*
hodnocení

2x

Snad Vám pomůže obecná rada.Štetec (štěteček) nejprve dukladně zbavte hmoty ,kterou jste s ním nanášela.Třeba ho vytřete do hadry.A pak ,,vykoupejte,, a uchovávejte štěteček v nějakém vhodném rozpouštědle. Například v nějaké uzavírtelné skleničce(aby se rozpouštědlo nevyvětralo) Nevím z jakého materiálu je chlup vašeho štětečku,tak nemůžu být konkrétní.

elena*
hodnocení

2x

Stači když po každé modeláži štětec řádně otřeš o buničinu namočenou v čističi-cleaner.dělam to tak odjakživa a žádný problém. A taky je možné že štětec pak někde nechaš na sluničku nebo blízko lampy když ji zapínaš a tak když není dost vyčištěný tak prostě ztvrdne

ajuska*
hodnocení

0x

Já štětec po každé modeláži otírám taky v buničině namočené v clean a nebo je dobré pořídit čistič štětců ten rozpustí vše.

andy1*
hodnocení

0x

Ahoj, doporučuji vždycky po každém gelování čistič gelu a nebo čistič štetců, vše najdeš na www.anpro.cz . Objednávám zde a mohu všem jen doporučit!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]