Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou antikoncepci - nechci prášky

Od: alusska* odpovědí: 7 změna:

Ženy, ráda bych vás poprosila o zkušenost s antikoncepcí.

Je mi 34, mám 2 děti - další již nechci. Ráda bych byla chráněná proti početí, ale nechci brát prášky.

Tak mě napadá tělísko, nějaká ta tyčinka pod kůži ... jaké máte zkušenosti a co byste doporučily?

děkuji za případné tipy :). Alusska

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

paw*
hodnocení

1x
Ac nejsem zena, pokusim se poradit. Pritelkyne pouziva nuvaring a je spokojena. Nemusi hlidat prasky a ucine latky je mensi.mnozstvi. jednou mesicne vymena. V sexu nas to nijak neomezuje. A je to asi 2x drazsi nezli prsasky, ale za ten klid to stoji.
alusska*
hodnocení

Paw - také děkuji za tip. :)

martinaa*

Můžu jen souhlasit s Paw, také mám tento kroužek a spokojenost. Velmi nízká hladina hormonů, akorát jedno malinké varování - po sexu zkontrolovat, zda je kroužek na svém místě.;)

doplněno 12.05.14 13:14:

A jen doplním - tyčinku jsem měla, po dvou letech musela ven. Úplně mi rozhodila celý organismus, a samotné vyndávání pro doktora horor, tkáň už tyčinku chytla a šla velmi těžko ven, samozřejmě za přiměřeného množství krve.

paw*
No obcas to kontrolu chce to jo:).

hodnocení

0x

Dobrý den,přečtěte si ve vyhledávači něco o tělísku Mirena s postupným uvolňováním hormonů,je drahší,kolem 5000,- na 5 let.Já osobní zkušenost nemám,ale mám 2 kamarádky,které ho mají a jsou spokojené,menzes mají tak 2-4x do roka.No a samozřejmě se poraďte se svým gynekologem.

alusska*
hodnocení

Děkuji za tip. Vyhledám si to a poradím se. Cena je vyšší, ale na 5 let se to určitě vyplatí. Alusska

hodnocení

0x

Poradila bych nitr.tělísko Mirena, mám už třetí jsem max. spokojená.Platí se při zavedení 6tis., zavedení nijak nebolí, trvá asi 20min, zavádí se v době menstruace.Po zavedení mi menstr. zmizela po třech letech a jsem bez., což je paráda.Jednou za rok pravidelná kontrola a stěr z čípku.Doporučuji!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]