Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám dotaz jestli nějaká žena, slečna paní, zkoušejí či skusili vodu s citronem, a jestli to opravdu funguje na podporu hubnutí. A nebo je to jen zase jen klam.Poradí mi někdo jestli to opravdu funguje? Nebo co by bylo vhodné, na shození kil. Vím úprava jídelníčku a pohyb, začala jsem jezdit na kole, ale místo toho přibírám. Je možné že to jsou svaly? A Jestli se tělo zpevní, či nikoliv? Poradí mi někdo jak to je? Děkuji za info
Voda s citronem by měla neutralizovat překyselený žaludek,tím trochu asi pomáhat ke zlepšení trávení a tím snad i snadnějšímu hubnutí...
A jinde se zas píše, že kyselina citrónová je velice agresivní a lidé by se měli vyhnout všem potravinám, kde je obsažená. Tak co si má pak člověk vybrat?
Voda s citronem na hubnutí nemá žádný efekt.
Jestli zhubnete ježděním na kole závisí na tom, kolik času tím trávíte, a na intenzitě pohybu. Na zhubnutí byste musela aspoň tak 4x týdně hodinu rychlé jízdy, a zároveň si ten zvýšený výdej energie nevynahrazovat zvýšením příjmu potravy. Hádám, že svaly vám nenarostly, svaly byste poznala. Přibíráte, protože jak se hýbete, tak máte i větší chuť k jídlu.
Opatrně! Když budete hodně cvičit (jezdit na kole) a málo jíst, s největší pravděpodobností si akorát zpomalíte bazální metabolismus. Tyhle rady (viz výše) "jezte málo", "hýbejte se co nejvíc můžete"jsou akorát k nasr.., protože člověk se pak snaží a nakonec vypadá ještě hůř než na začátku. Doporučuji navštívit výživoou poradkyni a analýzu těla. K tréninkům např. intervalový trénink (i na kole to lze), něco o něm např. zde: fit-trenink.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.