Nejste přihlášen/a.
chtěla jsem se zetat...najednou mě začalo hodně píchát srdce a mám divný tlak na srci a nemůžu pořád dýchat. nevíte příčiny? děkuji moc za odpovědi
Takhle jsem to měla já, ikdyž jsem závodně hrála basket. Prošla jsem všemi vyšetřeními, protože ta bolest nepřicházela při fyzické zátěži, ale v době klidu. Nenalezli nic. Až snad za víc jak deset let přišli na to, že je to od páteře. Plotýnka skřípne nervík, který jde k srdci a z toho je ta bolest, že se člověk nemůže ani nadechnout a bojí se pohnout. Můj bratr, který plaval a lyžoval jako šílenec, na tohle tenkrát, dostal modrou knížku. Byl za kripla, který nemusel na vojnu. A to si pak sám, jen s tchánem, postavil domek a vykopal studnu.
Každopádně si stdíčko nechejte zkontrolovat. Bude to mnohem jistější.
Pokud si neděláte jen legraci a nejde jen o zaražené prdy, pak se vyhněte radám na internetu a vyhledejte lékaře, který vás odborně vyšetří a odborně poradí.
jj to mám taky a je t (já mám) nejakou tu srdeční arytmii,skončil jsem na dva dny na JIPce a a tři dny na oddělení,už mě pustili s lékama a za měsíc jdu na EKG a pak do Prahy na nějaký zákrok který by to měl zpravit odkládal jsem to tak rok až to semnou švihlo! Takže pozor a raději ihned za doktorem já šel k obvoďáku a skončil jsem na JIPce
Přestaň se cpát cukrem + mlékem a mléčnými výrobky. Problémy se srdcem nastávají výhradně při akutním nedostatku železa v organizmu. Prášky na srdce neřeší tuto hlavní příčinu, pouze potlačují její důsledky. Vyhledej si potraviny, které obsahují železo a zařaď je do stravy. Tablety se železem jsou k ničemu. Pokud možno je nekombinuj s potravinami obsahujícími vápník. Můžeš mít taky přiskřípnutý nějaký nerv, ale to se těžko na dálku pozná. Podívej se na sebe z boku - pokud se při normálním postoji výrazně hrbíš, může to být ono. V obou případech se zaměř na změnu stravy - když se člověk hrbí, je většinou příčinou tohoto hrbení oslabení vnitřních orgánů.
Zdravím!
Tohle taky čas od času mívám ...obvykle se mi to stane, když málo piju a mám fyzickou zátěž, případně, pokud máte také špatný tlak, tak při prudkém vstávání. Častým činitelem bývá i stres. Hlavně pořádně pít a jíst případně něco trochu svěžejšího - zeleninu, sýry apod. ...nejlépe však, jak už bylo psáno, navštívit doktora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.