Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problémy se srdcem

Od: evicka* odpovědí: 9 změna:

chtěla jsem se zetat...najednou mě začalo hodně píchát srdce a mám divný tlak na srci a nemůžu pořád dýchat. nevíte příčiny? děkuji moc za odpovědi

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Se srdcem nehledat radu v internetu! Volat pohotovost!

miklous*
hodnocení

1x
Zdravím. Může to být od páteře, ale jsem za jedno s Ivzez - ihned lékaře! To nemusí být žádná sranda. M

hodnocení

0x

Takhle jsem to měla já, ikdyž jsem závodně hrála basket. Prošla jsem všemi vyšetřeními, protože ta bolest nepřicházela při fyzické zátěži, ale v době klidu. Nenalezli nic. Až snad za víc jak deset let přišli na to, že je to od páteře. Plotýnka skřípne nervík, který jde k srdci a z toho je ta bolest, že se člověk nemůže ani nadechnout a bojí se pohnout. *sok* Můj bratr, který plaval a lyžoval jako šílenec, na tohle tenkrát, dostal modrou knížku. Byl za kripla, který nemusel na vojnu. A to si pak sám, jen s tchánem, postavil domek a vykopal studnu. :-D Každopádně si stdíčko nechejte zkontrolovat. Bude to mnohem jistější.

didu
hodnocení

0x

Pokud si neděláte jen legraci a nejde jen o zaražené prdy, pak se vyhněte radám na internetu a vyhledejte lékaře, který vás odborně vyšetří a odborně poradí.

mases*

jj to mám taky a je t (já mám) nejakou tu srdeční arytmii,skončil jsem na dva dny na JIPce a a tři dny na oddělení,už mě pustili s lékama a za měsíc jdu na EKG a pak do Prahy na nějaký zákrok který by to měl zpravit odkládal jsem to tak rok až to semnou švihlo! Takže pozor a raději ihned za doktorem já šel k obvoďáku a skončil jsem na JIPce

evicka*
hodnocení

no bude mi 17 tak právě nevím, jestli to třba nebude ve stresu nebo tak nějak. děkuji vám za odpovědi a za rady

hodnocení

0x

Přestaň se cpát cukrem + mlékem a mléčnými výrobky. Problémy se srdcem nastávají výhradně při akutním nedostatku železa v organizmu. Prášky na srdce neřeší tuto hlavní příčinu, pouze potlačují její důsledky. Vyhledej si potraviny, které obsahují železo a zařaď je do stravy. Tablety se železem jsou k ničemu. Pokud možno je nekombinuj s potravinami obsahujícími vápník. Můžeš mít taky přiskřípnutý nějaký nerv, ale to se těžko na dálku pozná. Podívej se na sebe z boku - pokud se při normálním postoji výrazně hrbíš, může to být ono. V obou případech se zaměř na změnu stravy - když se člověk hrbí, je většinou příčinou tohoto hrbení oslabení vnitřních orgánů.

evicka*
hodnocení

no problémy se železem už jsem jednou měla, a doktorka se divila že to se mnou ještě neseklo, že neležím v nemocnici, měla jsem pod limit toho co minimálně člověk může mít

emperor*
hodnocení

0x

Zdravím!

Tohle taky čas od času mívám ...obvykle se mi to stane, když málo piju a mám fyzickou zátěž, případně, pokud máte také špatný tlak, tak při prudkém vstávání. Častým činitelem bývá i stres. Hlavně pořádně pít a jíst případně něco trochu svěžejšího - zeleninu, sýry apod. ...nejlépe však, jak už bylo psáno, navštívit doktora.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]