Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Líbí se mi starší

Od: tamtistarsi odpovědí: 8 změna:

Hojík, já jsem asi divná. Nebo mám velice zblázněné hormony, ale fakt. :D No, prostě. Je mi 16. A já prostě, jako jo s klukama v mým věku si povídám, ale já je beru jako kámoše a oni mě berou jako kámoše. Nikdy jsem ještě kluka neměla, ale o to nejde. Mně se prostě líbí starší kluci (chlapi). Jakože o dost. Takový ty platonický lásky. Zkrátka, vidět Džejgra - Jágra - na ledě, tak teču blahem, to je prostě pro mě Chlap s velkým písmenem! Vidím jenom číslo 68 a mám chuť ještě dnes běžet do Minska, nebo na něj počkat na letišti, nebo do Kladna a čekat a čekat. :D Vždyť je mu 42, to není tak moc. :DD Další je Eminem, oooooo booože. Ani psát o něm nemůžu, je to nádhernej chlap, který pořád vypadá jako klouček, je mu 41, ale má božský tělo, když to vidim, áááh! :D Další je Tom Cruise, pokud s ním dávají nějaký film, nesmím se na něj dívat, jinak slintám. :D No, pochopitelně zas talhůe doslova ne! :D Ale nevím, co se to se mnou dějě. Učitelka ze ZŠ na češtinu se mě ptala, jestli mám už kluka, řekla jsem, že ne a ona, no, ale ty budeš mít staršího. No to si pište! :D Měřím 176 cm, tak asi proto mě fascinjí ti starší, jsou vyšší, statní, svalnatí, těžší (nemám ráda vychrtlý kluky, radši špíčky než žebra). No, ale je tu mini problémek. Kohokoliv se zeptám, na kolik vypadám, tipují mi 14 let :( Ach jo. Ještě v lednu jsem vážila 47 kg, řekla jsem si, že to dělá ta váha, dneska mám 57 kg. Ale prsíčka mám furt malinkatý. :D Z toho by se nikdo nenajedl :D Takhle, mám zájem o starší, i když je tohle asi moc, ale nemohu si pomoci, ale o mě by starší asi zájem neměli, protože každý chce modelkovský kozičky, nejlépe trojky. Jink, když jdu takhle po ulici, tak to se mispíš líbí kluci kolem 19 let. Ale takhle Jágr, Eminem, Cruise, Matt leBlanc, atd, to jsou borci, oo bože. :D Co byste mi doporučili? :D Myslíte, že mám nějak moc hormonů?:D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miklous*
hodnocení

3x
Ahoj. Problém s hormony to je, ale ne takový, jaký myslíš. Prostě s Tebou mlátí :). Jsi jednoduše splašená a z toho vyrosteš.
V šestnácti má své populární idoly každý. Ve skutečném životě koukáš po klucích o dva, tři roky starších a to je naprosto normální.
Co se týká Tvých vnad, bylo zde již odpovězeno.
Takže klid, nech věcem volný průběh a používej hlavu a to i při svých květnatých "hláškách", aby nezaváněly vulgaritou. ;) M
p.s.: a jestli to nepomůže, použij radu z básníků - to chce studenou sprchu a froté ručníky :)

hodnocení

1x

Co bychom Ti doporučili? Nic... časem se to ustálí, s hladinou hormonů to nemá nic společného.

Jsou slečny, kterým se prostě líbí starší muži. Některé to postihuje v pubertě, některým to vydrží celý život. Na druhou stranu jsou pánové, kterým se zase líbí mladší slečny. Pokud Ti to vydrží a najdeš si partnera, který je zase na mladší slečny, tak můžete tvořit šťastný pár. Navíc kluci ve Tvém věku nejsou zdaleka tak vyzrálí, jak si myslí, že jsou. Je obvyklé, že dívka bývá mladší než její partner. Nejsou vyjímkou ani velké věkové rozdíly... v mladším věku je to patrnější, časem se ten rozdíl stírá a třeba ve třiceti není rozdíl 10 - 15 - 20 let tak do očí bijící jako v patnácti.

Co se velikosti prsou týká, neházej flintu do žita. Jednak v Tvém věku ještě stále mohou vyrůst a ne každý chlap má velká prsa rád. Je nás dost těch, kteří preferujeme spíše menší přednosti. Pro orientaci můžeš omrknout svoji mámu, babičku, případně máminu sestru (pokud má), ale nemusí to být směrodatné.

iz*
hodnocení

1x

Gotrek ti to napsal hezky "učesaně", já tak milá nebudu. S hormony to ani podle mne nemá nic společného, spíš s určitou nevyzrálostí. Pokud se ti opravdu líbí starší, měla bys na sobě zapracovat. Starší (aspoň podle mých zkušeností) dávají přednost kultivovanějšímu projevu.

dzordz*
hodnocení

1x

A co takovej David Duchovny, hmm ;)

Mně se taky líbily starší ženy a krom jednoho jediného ojedinělého případu to u koukání a líbení začalo a taky skončilo :) Teď už o tolik starší nejsou.. a za nějakej pátek to třeba už budou mladší, kdo ví.

Co se na nich tak může líbit: charisma, vyzrálost, zkušenost, úplně jiné starosti/témata/myšlenky, postava, síla, drsnost (reklamy na L&M apod.), samostatnost, nevázanost.. prostě všechno, co se vrstevníkům ve škole vůbec nedostává. Dotyční starší ale taky hledají věci, na které (většinou) u mladých dívek nenarazí. Slintat, čekat, smířit se s někým mladým a nejapným.

mirex*
hodnocení

0x

Proč mám takový, mírně řečeno nedefinovatelný pocit, že dotaz nepsala šestnáctiletá dívka?

tamtistarsi
hodnocení

Přísahám na co chcete, že je mi 16. :D Jsem v říjnu 1997. Jsem v prváku na střední. :D Kolik myslíte, že mi je? :D Ale máte pravdu, chci být starší! :D a vyzrálejší :(

rady*
hodnocení

0x

Ty nejsi holka, ale kluk. Takto nepíší děvčata, ani náhodou.

tamtistarsi
hodnocení

Já jsem holka! :D Proč by takhle nemohly psát i holky? :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]