Nejste přihlášen/a.
Ahoj
Mám jednu kamarádku. Opravdu skvělou kamarádku! Prožili jsme spolu tolik úžasných zážitků!... Vše si svěřujeme, prostě jsme spolu nejšťastnější na světě..
Mě se už asi 3x stalo, že jsem s ní nechtěla být. Byli jsme u nich doma a mě najednou začali téct slzy a jediný co jsem si přála bylo, abych už nemusela být s ní!..
Já jí miluju jako svojí kamarádku... nechápu to, co jsem to měla za pocity!
Párkrát se mi stalo teď, že jsem nechtěla být s někým na kom mi záleží. Ale tohle? Nebýt s ní?... To fakt nechápu! Bylo mi opravdu hrozně! Byla bych raději s kýmkoli jiným než s ní
Myslíte, že to je normální?
Ahoj. Kájo, normální je to, že i lidé, kteří se mají rádi, si čas od času od sebe potřebují chvíli odpočinout. Takže si v klidu dopřejte od sebe chvíli klidu a čas se naučte trávit i jedna bez druhé...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.