Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Urostlí muži a drobné ženy

Od: ramona odpovědí: 30 změna:

Nejsem už žádná holčina ale líbí se mi muži typu " kus chlapa "...,ale všímla jsem si,že statní vysocí muži mají po boku drobné,až nevýrazné ( mnohdy neatraktivní čili nic neříkající ženy,dívky)

Jsem úplně jiný typ a právě se mi stává,že se snaží o mou přízenˇzase menší drobní nesvalnatí muži,což je pro mne nepřijatelné,nechápu,proč je tomu tak,ale přesvědčuji se o tom velmi často ...

30 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

macho
hodnocení

3x

Macho chlapy potřebu mít svojí obět, kterou ovládají. Proto ty drobné ženy. Pak muž má pocit, že tahle drobotina mu je plně podřízena.

olaf71*
hodnocení

2x

mě se líbí i velké ženy, nemyslím skříňovitého tvaru. pravda je, že s malou drobnou se dají dělat jiné divočinky, ale nikde není nepsáno, že když potrénuju, tak se dá točit na ... i s větší kočičkou

ukulele*

Olaf je hustej jako vždy a dóst dobrej, hahahahaha

tahitaje
hodnocení

2x

Ramono mám stejnou zkušenost...Jsem typ " krev a mlíko", 175 cm. O mou přízeň se ucházeli muži především menšího vzrůstu a " rachitických postav". Mě bohužel takové typy nepřitahují, potřebuji vedle sebe mít "chlapa". Neříkám že chlapa dělá postava, ale prostě pokud " mě nebere a nevoní mi" , může být skvělý ,úžasný , báječný, atd. ale má smůlu.

V současnosti můj partner má skoro dva metry a sto kilo...a to je to co mě bere..cítit váhu jeho těla, přes postel si mě přehodí jako pírko...Mozek má inteligetní a ruce pracovité...není to jen o postavě ale samozřejmě o celkovém dojmu..

Na druhou stranu chlap ,který má rád dejme tomu malá prsa...taky si nevybere slečnu s pětkama...že...apod.

Celé tohle mi připomíná vtip s mravenečkem ,jak pobíhá kolem slonice s roztaženou náručí a říká " tohle je všechno moje"...:-D

hodnocení

1x

Už to tak holt na tom světě zařízené je, proč, to nevím. Zřejmě matka příroda a její regulační mechanismy. Jinak by se nám tu mohli potkávat dva typy lidí, jeden dle vzoru stanu se menším a ještě menším a druhý se specializací na šacování aeroplánů. Moje maličkost má něco málo do dvou metrů a moje druhá polovička kupodivu není jen o hlavu větší jak kropicí konev, ale do metru sedmdesáti nedorostla. Co se týká Machovi připomínky, takhle drsně bych to neviděl, nicméně něco na tom je. Třeba mně se líbí, jak žena při pohledu na mě zaklání hlavu.

doplněno 04.08.14 16:22:

Do prkýnka dubovýho, já tu češtinu flákám. Až bude jednou možný si po uplynutí limitu opravit aspoň hrubky, to bude bájo.

cabas*
hodnocení

1x

Jestli ono to není v tom,že tito malé ženy nejsou tak trochu-oprsklé-a nemaj strach nás stodevadesátníky zbalit,nebo -jít-nám naproti,což byl i můj -případ-kdežto ty vysoké,dlouhonohé maj nějakej blok,a oni ty malé maj tak nějak víc prořízlou hubu,aby ,když je není vidět,tak aby je bylo slyšet

ramona
hodnocení

Mě trápí skutečnost,že na ty vysoké máme my ve tvaru přesypacích hodin jaksi " nárok " no to dá rozum,ne ...,ale co vidí ti velcí šikulové na těch třasořitkách,ani to nemá váhu,aby se rozjel výtah pomalu a nulky nahoře a stáhnuté boky v džínách,takže ...? řeším ten jejich vkus,nic víc ...:-/

martinaa*

Můj přítel má dost přes dva metry a ramena jak stěhovák, slečna 50kg a 160cm by vedle něj vypadala docela vtipně :D

Zřejmě si ale připadáš o něco víc, než ty "třasořitky s nulkama". No, i tak holka s nulkama, se kterou se ani nerozjede výtah, toho může mít v hlavě a srdci víc, než kdejaká prsatá "hodinářka".

doplněno 04.08.14 21:03:

Milá tazatelko, holky tebou vybraných mužů nazýváš třasořitkami s nulkami, opíráš se jejich váhy i vzhledu... tak kdeže jsou ty moje urážky?*smich* A nejsem si jistá, jestli chápeme stejně slovo "naivní", protože se ani do jednoho příspěvku absolutně nehodí.

Nu což, tak začni makat a staň se podobnou třasořitkou, když už ne do výšky, tak třeba do váhy. Choď do posiloven v minitílku a kraťáskách. Třeba se tam najde vysoký svalovec, který tě bude chtít ochraňovat, asi jim to dělá dobře, že mají vedle sebe takovou princeznu, kterou musí chránit.

ramona
hodnocení

Aha,zase je tady někdo,kdo to nestrávil a začíná přispívat urážkami ...beru to zásadně z pohledu mužského vkusu a chci znát názor těchto mužů,ne kousance Martino,to je naivní,víš...

to ramona: Jak "máme nárok"? Začínám se bát, abych něco nedostal rozkazem*sok*. Jestli ten problém nebude spíš tady, než ve výšce a postavě. Pak bych chápal ten zájem ze strany malých mužů bez svalstva. Třeba ti submisivní jedinci hledají svého Mastera a Commandera :-D

ramona
hodnocení

vidím,že zdejší odpovědi,nejsou " sto " komunikovat v této nadsázce a tudíž nečekám již žádný kloudný komentář ...nazdárek "profesoři,docenci ect."

No, ono nazvat urážky nadsázkou je vrchol eufemismu. Nějak jsem si nevšiml nějaké nezapříčiněné invektivy na Vaši adresu. A pokud volíte rétoriku, jakou volíte, měla byste snést, že s Vámi ostatní komunikují stejným způsobem. Pokud ne, je to Váš další problém.

martinaa*

Amper, vidíte, že to nikam nevede. Mám dojem, že je to povaha a vyjadřování tazatelky, který je překážkou si najít pořádnýho chlapa.

doplněno 06.08.14 12:28:

Líbí se mi, jak píšeš naprosté nesmysly (komplex odpovídat na něco, psát kousance je naivní) - nedává to smysl, ale zní to drsně, že jo? *smich**smich*

ramona
hodnocení

Martino vy vůbec neodpovídejte máte komplex odpovídat na něco,co se vás netýká ...

Mě zaráží váš způsob uvažování - jaký můžete mít na někoho nárok? Píšete, jako by malé ženy nemohly být pro muže přitažlivé, přitom se některým právě takové líbí. Navíc normálně uvažující lidé nehledají partnera jen podle vzhledu. Jinak já jsem také dost vysoká - aby mě snad někdo nepodezíral v zainteresovanosti. :)

dzek

Jestli spíš ty netrpíš nějakým komplexem. Měřím 195 cm a miluju malé slečny s nulkama a nízkou váhou. Jsou prostě roztomilé. Většina, které jsem potkal byly neuvěřitelně hodné, milé a nebyly namyšlené, že mají místo nulek balóny. Nechci přerostlou 80 kilovou hrošici. Každej chlap je jinej, někteří chtějí vysoký holky s balónama ve výstřihu a někteří (třeba jako já) chtějí malé s nulkama. To je zase můj názor.

hodnocení

1x

Zdravím,také jsem prcek 151cm,48 kg,celý život tím trpím,že si nikoho nenajdu,každý chce div ne modelku,no vdaná jsem15let,manžel má 178/99,a děti mě přerostli už v páté třídě :),vypadáme jako chlap a 3 děti :))

ramona
hodnocení

Tak vidíte,že je to pravda ,blahopřeji máte manžela,děti.tak ta vaše obava je ta tam...

ria*
hodnocení

0x

Taky jsem vyšší a ráda bych se cítila jako drobek :) Nedávno jsem přebírala poštu, a to byl tak dvoumetrový urostlý chlap, říkala jsem si ideál :).. teda až na ten smrádek.. kamarád má asi 195cm a chodí se 150cm - ze zadu jako taťka s děckem.. ale když jim to klape :)

doplněno 04.08.14 14:32:

macho? co je to za blbost? :D

simsalabim*
hodnocení

0x

Tak já mám 164 cm a přítel skoro 2 m :D taky na nás občas lidi hledí, ale nikdy nemusím řešit otázku jestli si vzít ty boty s nejvyšším podpatkem, protože nikdy nebudu vyšší jak on. Naopak vyšší žena s malým chlapem už mi přijdou fakt divní a navíc ženské dlouhé nohy jako pavouk ze záchodu. No každý muž má jiný vkus. :) Navíc se můžu za něj kdykoliv schovat, nebo naopak když si mě dá za krk jako malé dítě tak vidim jak z rozhledny. Má to své klady i zápory.

konvala

Tobě přijdou vyšší žena s malým chlapem divní? A je ti dobře, když ti někdo naznačí, že jim naopak páry jako jsi ty připomínají otce s dcerou? Svůj komplex z toho, že jsi malá, a tak máš krátké nohy, nemusíš řešit tak, že se budeš ušklíbat ženám s dlouhýma nohama. Svůj vzhled si nevybíráme. A dokonce si nevybíráme ani to, koho budeme milovat. A když se prostě zamiluje vysoká ženská do malého chlapa a ten jí to opětuje, je úplně fuk, jaké jsou konvence a co si myslí lidé jako ty. Chápu, nejspíš jsi to myslela hezky, chtěla jsi jen vyzdvihnout klady malé postavy a také jsi možná svým komentářem zamýšlela dát sebevědomí malým holkám, které chodí s vysokým, ale musíš myslet na ty druhé, kteří to čtou... jako jsem já. Pro informaci mám dlouhé nohy jako pavouk a chodím s malým mužem, a jen proto jsme "divní" ... Věřím, že jsi fajn člověk a němej mi tohle za zlé, ale nemohla jsem nezareagovat.

simsalabim*

Ježiši, já jsem ale hloupá. Zase jsem jednou v životě nemyslela na druhé, ale jen sama na sebe. Je to čistě jen můj názor a když takové lidi vidím jít po ulici upoutají mou pozornost. Toť vše. Nic ve zlém. :)

simsalabim*

Mě osobně třeba nevadí, když se na nás lidi dívají. Připadám si pak strašně důležitě a zvyšuje se moje sebevědomí. Můj přítel má strašný odpor k vysokým ženám a proto si vždy našel malou jako jsem já. Protože vždy vidí do výstřihu a má tak lepší motivaci semnou jít třeba na nákupy.

olaf71*

na nákup chodím raději s urostlou ženou. když nesu dvě basy piva, tak mám starost, jestli vyjdu a takhle můžu vrazit další dvě basy spolunakupující a je po starosti

simsalabim*

Vy jste asi dobrý gentleman že? :)

olaf71*

jestli existuje i špatný gentleman, tak asi budu ten špatný. nestydím se za to

ria*

Lepší to nebude, ve škole na mě kluci pouštěli ty samozavírací těžký dveře v jednom kuse :D Pak jsem šla na úřadě do kanceláře a starý spolučekací pán vyskočil, že mi je musí otevřít :). Jeden milý starší pán mi dokonce podal ruku v autobuse, že mě svede ze schodů. :)

lucie*
hodnocení

0x

taky jsem si myslela,že to tak chodí,je to na ulicích vidět.Můj přítel měl drobnou malou manželku a on 195cm/95kg...znali jsme se a veděla jsem,že se rozvádí. Když se časem začal o mě zajímat,věděla jsem že nebudu jeho typ 172cm/67kg a ouha sedíme si dokonale a obdivuje na mě svaly,kondičku protože žena sice drobná,ale bez svalu,měkká a náběh na velkou pr...:)na těch malých to vynikne:)takže je to o prioritách.

liu*
hodnocení

0x

Nedá mi to, abych nezareagovala. Jsem malá, menší než 160cm a jsem dost výrazná, tmavá pleť, tmavé vlasy, modré velké oči, postavu mám akorát, pěkný pevný trojky, malý kulatý zadek a úzký pas, žádná třasořitka, líbím se malým, velkým, hubeným, tlustým, starým i mladým, když někam vlezu, každý si mě zapamatuje, polovina se otočí.. je pravda, že to má i nevýhody, polovina ženských mě nesnese a jsou to vždy zakomplexované ženské, které nemají důvěru v sama sebe. Další nevýhodou je, že si mě nezapamatují jen chlapi, ale i ženské, dřív mi to dělalo problémy ve škole, byla jsem vždy zkoušená apod :-D

Ano, je pravda, že velké a silné holky říkají, že kord velcí chlapi mají rádi malé holky, když jsem se na to chlapů ptala já, řekli mi vždy, že je to neuvěřitelně roztomilé, to drobounké tělíčko, připadám jim jak panenka. A byli inteligentní a sebevědomí chlapi, nic, co by museli mít malou holku, aby se cítili jako macho a ještě jedna věc, téměř vždy přede mnou chodili s kobylou a po mě už nikdy :)) A teď, než mě ukamenujete, chlapům se to sice líbí, ale já tím celý život trpím, velká trpí, malá trpí, je to na prd celý... :) a každý má tendenci nám malým říkat, že jsme malý, jako bych to asi sama nevěděla, ale ono je to asi hrozně vtipné. takže asi tak. Ale velký nikdo neřekne, jéé ty jsi ale tlustá almara, víš to? Ale jéé ty jsi ale malá, víš to? to je zcela běžné... Ale ani nemylsím, že by to bylo o postavě, dost i o povaze, znám holky silné velké krev a mlíko a když mají prořízlou pusu a sebevědomí, mohou mít chlapa jakýho chtějí, je ale pravda, jak tu někdo psal, že ty vělké jsou takové uťáplé a tím to bude, pak to přisoudí své postavě a motají se v tom dokola... Je to o povaze!

ria*

tak něak, taky jsem výrazný typ, až je mi někdy trapně, když chlap přestane mluvit se svou přítelkyní, když procházím, a otočí se za mnou, jsem vysoká skoro 180cm a vysocí muži na mě neletí :) jako by naopak vyšší ženy přitahovali jen menší muže. Ale jak si pak pořídit toho vysokého? :) nohy si podřezávat nebudu :D A máš pravdu, nezhublas? Nejsi nemocná? to se slyší často, ale nepřibralas, nejs nějaki oteklá? se zase tak moc neslyší :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]