Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zubař brno-bystrc

Od: lenick odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer ,potřebuji dobrého zubaře v Brně Bystrci.Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

Zrovna u zubaře bych se neomezoval jen na čtvrť, protože ve výsledku budete ráda když nějakého slušného (ne řezníka), který bere najdete. Nepočítám teda soukromé ordinace kde za návštěvu či cokoli platíte a tím platíte nemyslím 30kč regulační poplatek.

Osobně už roky chodím ke sv. Anně a roky už zubařka nové pacienty nebere. Přitom poslední roky nebydlím přímo v Brně, ale kousek vedle a tedy musím dojíždět.

moula*
hodnocení

0x

plus.google.com/...

Je vynikající, nyní ordinuje i její syn, Nečekáte, berou nové pacienty

lidus*
hodnocení

0x

Jsem z Bystrce-nejlepší zubařka je v Žebětíně (Soukupová) a snaží se brát i nové pacienty. Můžu jen doporučit, ještě jsem neslyšela, že by si někdo stěžoval.

stepi*
hodnocení

0x

Dobrá je třeba paní Hovorková - centrum Diente:) - mám s ní jen ty nejlepší zkušenosti, ale záleží na tom, zda si chcete připlatit za kvalitní materiál a odvedenou práci a nebo pak lékaře, kde většinou vše půjde na pojišťovnu. Navíc v Diente Vám vyjdou vstříc, jakmile je to nejvíce možné - jsou tam ochotní, vše vysvětlí. Diete - není přímo v Bystrci, ale je to u BVV.

zvidavajanca*
hodnocení

0x

Chodím také ke Sv. Anně a jsem spokojená. Neměnila bych.

Za zubařem bych byla ochotná dojíždět. Kdžy bolí zub, jde to přežít. Ale dojíždět za praktickým lékařem - nikdy. Když je vám blbě a jste nemocní, tak trávit čas v MHD - ne!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]