Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodloužení vlasů vs vypadávání vlasů

Od: monica* odpovědí: 2 změna:

Ahojky:) chtela jsem se zeptat prosim Vas ,jestli nevypadavaji hodne vlastni vlasy po prodlouzeni( micro rings), protoze hodne lidi to pise.Ja si je mam davat tento vikend a vubec nevim, bojim se at pak nejsem plesata:( dekuju

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

charline*
hodnocení

2x

Dobrý den, vlasy sice nemám na micro rings, mám je přidělané keratinem a musím říct, že se mi mé vůbec nevytrhávájí a to i přesto, že je pročesávám dost masochisticky. Pokud máte šikovnou kadeřnici, určitě budete spokojená. Pokud by vám micro rings nevyhovoval, můžete přejít na jinou metodu. Pokud jste si vybrala i kvalitní vlasy, vydrží Vám hodně dlouho.

Přeji hezký den. Klára

tigrine*
hodnocení

0x

Ahojík, nevypadávají - jenom pokud se ty prodloužené sundají a vlasy se pročešou, protože vlasy vypadávají přirozeně, ale při prodlužování ty vypadlé drží onen zmíněný kroužek, tak je jenom vyčešeš ale množství Ti zůstane, plešátá určitě nebudeš ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]