Nejste přihlášen/a.
Pěkný den, máte zkušenost s obuvníkem, že by dokázal "opravit" barvu boty? Přišly mi boty z netu a jedna je na špici špatně barvená, zřejmě prosvítá původní podklad. Nevypadá to pěkně, materiál kůže. Myslíte, že to obuvník zvládne? Vždy jsem šla jen opravit podpatky a jiné drobnosti, takže netuším. Uvažuji i nad reklamací, ale podle recenzí to bude na dlouhé lokte.
Děkuji.
Oprava barvy? Ani náhodou, to podle mně vůbec nepřichází v úvahu, leda, že byste ty boty pak chtěla rovnou vyhodit. Nikdy nemůže trefit barvu, nehledě asi na 100 jiných důvodů, proč to nemůže dopadnout dobře. Ale jelikož jde o boty z kůže, může jít o vlastnost materiálu, tj. ne zcela rovnoměrné vybarvení, u kůže běžné a přirozené, tak ještě důkladně zvažujte. No ale kdyby se to "nedalo vydržet", tak bych asi šla cestou reklamace, je to ale jen o trochu schůdnější, než ta oprava barvy. Boty v CZ na netu bych příště neriskovala.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.