Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se oblékat?

Od: ellhonza* odpovědí: 5 změna:

Chalani, tak se pochlubte, jak se oblíkáte? V čem jste se našli, co se vám líbí nebo naopak?.. Trochs inspirace se hodí :--)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já se našel v teplákách a vytahaném tryčku :)

knifethrower*
hodnocení

1x

Většinou se oblékám ve stylu outdoor. Kapsáče a dražší větrovka, botky Hanwag nebo Meindl. Pohodlné, praktické, leč nikoliv nejlevnější. Výjimečně si vezmu koženou bundu. Doma se s oblékáním neobtěžuji.

lidus*
hodnocení

1x

Oblékam se nač mi stačí peněženka, přiměřeně k věku a podle toho kam jdu. Jelikož většinu času prosedím na inv. vozíku, tak zateplené kalhoty, tričko, teplé ponožky a boty, péřovku a zakrýt dekou-je mi celkem jedno, jak to vypadá hlavně, že mi není zima. V létě leginy a nějaký top, na nohy sandály, doma leginy + dlouhé triko. Líbí se mi mini sukně, šaty na ramínka bez zad a výstřihy čím větší, tím lepší, boty se mi líbí na vysokém podpatku, v mé, věku by to patrně bylo k smíchu (spíš k pláči). Mám ráda černou, červenou a lila.

amadeus*
hodnocení

1x

Ja nerad experimentuji a nerad pusobim extravagantne, takze klasika:

1) pracovne formalni - nejradeji stribrny oblek a pekne boty

2) volnocasove - dziny nebo svetle kalhoty, kosile a sportovni/vychazkve sako + polobotky nebo mokasiny. Pripadne motorkarska kozena bunda, tricko, kevlarove dziny a k tomu klidne i tenisky.

sonyboj*
hodnocení

0x

Volím především pohodlí podle svých finančnívh možností. Momentálně černé džíny, červené kalhoty Oscar Jacobson, šedé, nebo modré semišové boty, šedočerná a žlutá mikyna.

Když hraju s kapelou tak šedé okované džíny Replay, šedé boty, černé tílko diesel, ručně šitý frak ve steampunkovém střihu a cylindr vyrobený za Rakousko-uherska. K tomu stejně staré kolaté brejličky s lebkovým hologramem. Prostě kus na chov :)

Jak se oblékat?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]