Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zanedlouho se otevře nový kurz-modelingový.
Kurz zahrnuje: chůze
tanec
foto
vizáž a styling
vlasová úprava
kosmetická příprava
základy hostesingu
Cvičení projevu a rétoriky
Základní prvky aerobiku a zumby
příprava na castingy
Procvičení pohovoru v angličtině
Stojí to 3500 za 40hodin. Nikdy jsem modeling nedělala. Chci to jen vyzkoušet, ale hlavně mě láká visáž a styling, vlasová úprava a kosmetika, to se může hodit v životě. Nemyslím si že mám dobrou postavu ale taky modelkou nechci. Měřím 171cm a vážím 48kg a to jím hodně.
Mužete mi prosím poradit jestli tam mam jít? Nebo jestli existuje nějaky kurz/kroužek pečování o své tělo...
Předem děkuji za odpověd
Prosím rychle potřebuju odpověd, nebot to začína za pár dnů a také musím poslat přihlašku. :/
doplněno 30.04.14 18:39:Ten kurz je od 13-25 let a mě je 14, nejsem sebevědomná. Docela se bojím nejde tam se mnou nějaka kamarádka. Budou asi hodně lidi starši než já.
Na takovéhle otázky můj taťka odpovídal: Když na to máš?! A já s ním souhlasím. Když vám hooodně záleží na vzhledu a máte na to, proč ne?! Rozhodně vám takový kurz zvýší sebevědomí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.