Nejste přihlášen/a.
Většině lidem se budou pihy líbit. I já se ptám. Proč? Mě se také pihy líbí. Dělají obličej jemnější a zajímavější. V létě, ale vlastně již nyní svítí sluníčko, používejte krém, pěnu na opalování s vyšším faktorem. Případně kšiltovku, protisluneční štítek.
doplněno 30.04.14 14:26:Otázka zněla jak přírodně! Tak to jsem slyšela, že děvčata si natírala pihy, nebo dámy stařecké skvrny bobulemi rybízu. Jak se objevily na keřích již i zelené bobule, rozmačkaly je a obličej si tím pomazaly. Ale nevím, jak dlouho to tam nechat, chvíli nechat působit. Potom jistě omýt. Bobule obsahují hodně vitamínu C a různých kyselinek a ty tu pleť vybělily, ale dříve chodila děvčata z lepších rodin ven jenom se slunečníkem, tak nevím, jestli to má dnes nějaký smysl.
pihy jsou sexy, každé léto hledám jestli mi nějaká nevylezla,ale většinou tak jedna dvě..jako malá jsem byla blázen do pihatého kluka, fakt to má šmrnc, nerušila bych je ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.