Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
léto se už blíží a proto bych chtěla shodit nějaká ta kila a hlavně zpevnit. Je mi 15, mám 1,7m, váhu 65kg a v pase mám 73cm No, najdou se lidé, kteří mi řeknou, že jsem mladá, blbá a nemám hubnout, ale já se takhle pohodlně necítím. Nemáte prosím nějaké triky, jak zhubnout, diety, které vám pomohly, nebo cvičení na zpevnění břicha (ne six pack), zadku a nohou? Zadek a nohy mám docela tlusté a proto je nechci posilovat, jen zpevňovat a zhubnout takových 7-8kg a v pase mít aspon 68cm. Myslíte, že kdybych intenzivně cvičila, dodržovala zdravou stravu apod., mohla bych do července mít toto splněno? Prosím, neodsuzujte mě, ale poraďte mi. Děkuji
Dobrý den, nedovedu takto posoudit, zda je Vaše potřeba zhubnout oprávněná. Ale, když zhubnete v pase, tak o to více zvýrazníte ten zadek a stehna. Raději zkuste to zhubnutí v zadku a stehnech - ovšem, pokud máte širokou pánev (po mamince), tak s tím slovanským zadkem mnoho nenaděláte. Možná také volit vhodné oblečení. Zdravím!
Martino, měla jsem stejnou výšku a všechny ty rozměry a váhy úplně stejné jako vy. Dlouho jsem měla méně a trvalo, než jsem na 65 kg přibrala, byl to můj cíl. Nehubněte, nevymýšlejte ptákoviny, máte úplně ideální váhu a rozměry. Nekomplikujte si život hubnutím, to je tak dobré porušit si rovnováhu v těle a vyvolat jojo efekt. Užívejte si, radujte se a jen si pohlídejte držení těla. Narovnat, zasunout bradu, tím se vám páteř správně dvojitě prohne. Při chůzi zvedejte kolena a nešoupejte patama. Ještě jsem zapomněla-usmívat se! Paráda!
Nevím jak Martina, ale já jsem byla širší v pase a měla jsem úzké boky, malý zadek a hodně dlouhé nohy. Trošku jako kluk. Nosila jsem celý život pánské džíny. 93-74-93, ne ideál, ale dobrý. Jenže to vím dnes
Normální pohyb a strava. Chodit pěšky, radovat se ze života, pokud máte k dispozici například ve škole tělocvičnu kde nefouká (na rozdíl od venkovního hřiště), zkuste badminton. Není to dřina jako tenis, je to zajímavé pinkání pomalého košíčku, ale protáhne to a baví. Kdo to chce akční, zkusí squash (skvoš). Výhoda: míček nikam neuteče, lítá mezi stěnami, i vy se nalítáte a zahrajete si, až vám zrůžoví tváře.
Ahoj! V 15 letech pořád rosteš a vyvíjíš se, tak hubnutí neřeš. Podle uvedených měr to nemáš zapotřebí. Ten pas Tě asi znervózňuje, modelky mají 60 cm a některé dokonce míň, já vím, jenže to neznamená, že 73 je moc! Pokud jsi tak stavěná (širší žebra, pánev), tak 60 cm v pase mít nikdy nebudeš. Já měřím 162 cm, v pase jsem v dospělosti nikdy neměla pod 69 cm a i tak nosím velikost 34-36 a jsem štíhlá. Je to dáno stavbou těla, geneticky.
Na druhou stranu proti cvičení nelze nic namítat, je to prospěšné a třeba i zábavné Hodně holek si chválí 30 Day Shred od Jillian Michaels (podívej se na youtube), to můžeš cvičit doma zadarmo a fakt vidíš výsledky už za měsíc (vyzkoušeno, zpevnění je opravdu znát!). Dobré jsou taky svižné procházky, plavání a nebo můžeš s kamarádkami zkusit nějaké skupinové cvičení ve fitku
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.