Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hubnutí a zpevnění do léta

Od: martinjope odpovědí: 4 změna:

Ahoj,

léto se už blíží a proto bych chtěla shodit nějaká ta kila a hlavně zpevnit. Je mi 15, mám 1,7m, váhu 65kg a v pase mám 73cm:( No, najdou se lidé, kteří mi řeknou, že jsem mladá, blbá a nemám hubnout, ale já se takhle pohodlně necítím. Nemáte prosím nějaké triky, jak zhubnout, diety, které vám pomohly, nebo cvičení na zpevnění břicha (ne six pack), zadku a nohou? Zadek a nohy mám docela tlusté a proto je nechci posilovat, jen zpevňovat a zhubnout takových 7-8kg a v pase mít aspon 68cm. Myslíte, že kdybych intenzivně cvičila, dodržovala zdravou stravu apod., mohla bych do července mít toto splněno? Prosím, neodsuzujte mě, ale poraďte mi. Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, nedovedu takto posoudit, zda je Vaše potřeba zhubnout oprávněná. Ale, když zhubnete v pase, tak o to více zvýrazníte ten zadek a stehna. Raději zkuste to zhubnutí v zadku a stehnech - ovšem, pokud máte širokou pánev (po mamince), tak s tím slovanským zadkem mnoho nenaděláte. Možná také volit vhodné oblečení. Zdravím!

hodnocení

0x

Martino, měla jsem stejnou výšku a všechny ty rozměry a váhy úplně stejné jako vy. Dlouho jsem měla méně a trvalo, než jsem na 65 kg přibrala, byl to můj cíl. Nehubněte, nevymýšlejte ptákoviny, máte úplně ideální váhu a rozměry. Nekomplikujte si život hubnutím, to je tak dobré porušit si rovnováhu v těle a vyvolat jojo efekt. Užívejte si, radujte se a jen si pohlídejte držení těla. Narovnat, zasunout bradu, tím se vám páteř správně dvojitě prohne. Při chůzi zvedejte kolena a nešoupejte patama. Ještě jsem zapomněla-usmívat se! Paráda! ;)

doplněno 30.04.14 06:27:

Nevím jak Martina, ale já jsem byla širší v pase a měla jsem úzké boky, malý zadek a hodně dlouhé nohy. Trošku jako kluk. Nosila jsem celý život pánské džíny. 93-74-93, ne ideál, ale dobrý. Jenže to vím dnes :-D

host*
hodnocení

0x

Normální pohyb a strava. Chodit pěšky, radovat se ze života, pokud máte k dispozici například ve škole tělocvičnu kde nefouká (na rozdíl od venkovního hřiště), zkuste badminton. Není to dřina jako tenis, je to zajímavé pinkání pomalého košíčku, ale protáhne to a baví. Kdo to chce akční, zkusí squash (skvoš). Výhoda: míček nikam neuteče, lítá mezi stěnami, i vy se nalítáte a zahrajete si, až vám zrůžoví tváře.

claire*
hodnocení

0x

Ahoj! V 15 letech pořád rosteš a vyvíjíš se, tak hubnutí neřeš. Podle uvedených měr to nemáš zapotřebí. Ten pas Tě asi znervózňuje, modelky mají 60 cm a některé dokonce míň, já vím, jenže to neznamená, že 73 je moc! ;) Pokud jsi tak stavěná (širší žebra, pánev), tak 60 cm v pase mít nikdy nebudeš. Já měřím 162 cm, v pase jsem v dospělosti nikdy neměla pod 69 cm a i tak nosím velikost 34-36 a jsem štíhlá. Je to dáno stavbou těla, geneticky.

Na druhou stranu proti cvičení nelze nic namítat, je to prospěšné a třeba i zábavné :) Hodně holek si chválí 30 Day Shred od Jillian Michaels (podívej se na youtube), to můžeš cvičit doma zadarmo a fakt vidíš výsledky už za měsíc (vyzkoušeno, zpevnění je opravdu znát!). Dobré jsou taky svižné procházky, plavání a nebo můžeš s kamarádkami zkusit nějaké skupinové cvičení ve fitku ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma Jillian

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]