Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se zbavit laku?

Od: lucka321* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, dostala jsem nový lak značky Rimmel london 60 seconds do zelena. Měla jsem ho týden po té odlakovala, jenže nešel celý. Na nechtech zanechal světle průhledně zelenou barvu od laku, která nejde odlakovat. Nevím proč tomu tak je. Jak se toho mám zbavit? Je to mnou a nebo lakem?

doplněno 28.04.14 16:43:

Děkuji za případné odpovědi :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

U hodně výrazných laků se doporučuje nanést na nehet vrstvu bezbarvého laku a na ni teprve lak barevný, aby pigment nezabarvil nehet. Na odstranění zkus citrónovou šťávu - mohla by pomoci, a když ne, tak určitě neublíží, je pro nehty prospěšná.

creativy*
hodnocení

0x

Možná lakem, možná tím, že máš nějak citlivější nehty. Zkus si odlakovač nanést na nějaký tampónek/ vatičku a nechat chvilku přiložené na nehtu. Když nezabere, zkus stejně na nehtík ,,posadit" tampónek/vatičku a zabalit koneček prstu do alobalu, chvilku nechej a odbal :)

jezebelll*
hodnocení

0x

Dobrý den. Jak píše "Inzinyrka"-některé laky mají hodně pigmentu a když nedáte podkladový lak,tak se nehet obarví. Pomůže ta citronová štáva nebo potřít 3% peroxidem. A nebo nalakovat nehty nějakým světlejším lakem a až zase po pár dnech odlakujete,pigment by měl zmizet ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]