Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balíček na gelové nehty - je ok?

Od: bambulin* odpovědí: 9 změna:

DOBRÝ VEČER, CHTĚLA BYCH SI POŘÍDIT SADU NA GELOVÉ NEHTY - NAŠLA JSEM JEDNU, KDE JE DOST VĚCÍ (MYSLÍM, ŽE ASI VŠECHNY, KTERÉ POTŘEBUJI), ALE NEMÁM S TÍM ŽÁDNOU ZKUŠENOST, TAK VÁS CHCI POPROSIT, JESTLI BYSTE JUKLI NA TENHLE ODKAZ A NAPSALI MI, JESTLI DO TOHO MÁM JÍT. TAKY JSEM SE CHTĚLA ZEPTAT, POKUD BYCH SI VŠE KUPOVALA SAMOSTATNĚ - JAKÉ TIPY - JSOU ROZDĚLENÉ NA 1,2,3,4, ATD. PODLE VELIKOSTÍ, JÁ NEVIM, JAKOU VELIKOST ZVOLIT. TAKY BYCH CHTĚLA VĚDĚT, BÍLÝ GEL NA FRANCOUZSKOU SE NANÁŠÍ JAKO 2.? NEJDŘÍVE JEDNA VRSTVA, PAK BÍLÝ GEL NA KONEČKY, PAK POSLEDNÍ VRSTVU? NEBO JAK? A HLAVNĚ - CO VRSTVA, TO JINÝ GEL, NEBO SE DÁ POUŽÍVAT NA TY PRŮHLEDNÉ VRSTVY JEDEN DRUH? PÍŠU ASI DOST ZMATENĚ, ALE NEMÁM ZKUŠENOSTI, TAK PROSÍM O SHOVÍVAVOST. DĚKUJI - TADY JE ODKAZ NA MŮJ GELOVÝ BALÍČEK -

http://www.modelaznehtu.cz/shop.php?pr=7337&&cislo=

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

galapagos*
hodnocení

0x

osobně bych pro začátek dala přednost jednofázovému gelu, je pro začátečníka daleko jednodušší. Sama jsem si při začátcích podobnou sadu koupila a byla jsem celkem spokojená, až na gel, který není moc dobrý, ale gely dokoupíš časem jiné na učení to stačí! hodně štěstí!

paffka*
hodnocení

0x

Ahoj gel se nanasí tak ze das prvne podkladovy potom modelovaci a navrh das lesk.je to jednoduche nemej z toho strach ja pred nedavnem zacala a docela me to jde.poradim ti kup si tipy vsech velikosti prodavaji treby na Aukru levne bile tipy na francii doporucuji je to pekne a nez se poradne naucis s nehtama delat tak moc pomuze.

evina*
hodnocení

0x

V celých sadách ty gely většinou nestojí za nic a 4zářivkovou lampu seženeš už za 1300kč(můžu dát kontakt).Gely a ostatní výrobky hodně lidí chválí expu (www.expa-nails.cz). Ty tipy si kup celou sadu,uvidíš jaký číslo ti sedne nejlíp a pak můžeš dokupovat už jen to konkrétní číslo.Jinak se mrkni na dotaz Co je potřeba na francii? -vše tam mám vypsaný,když jsem to scháněla já.E.

pp*
hodnocení

0x

nejlepší je asi poprvé jít do studia a vidět jak se to dělá,není to tak jednoduché,aby nebyly bubliny,silné nehty nevypadá to pak pěkně.odborník pozná i nehty s plísní nebo vadou na které by gel neměl přijít,poškozené lůžko apod.

corinek*
hodnocení

0x
Ahoj do týhle sady bych nešla.Za prvé v tom bývají dost nekvalitní gely a za druhé se mi zdá dost drahá.Já si kupovala sadu z aukra za dva tisíce,gely na prd jen lampa dobrá.Lampu seženeš na aukru čtyřzářivkovou už za 750 Kč a je kvalitní a gely si kup zvlášť,já používám expa nails a enii nails a jsem moc spokojená.
berunka26*

Achojky, můžeš mi poradit - řícr :o), jaké používáš gely expa-nails? Třífázové nebo podkladový a bílý a pak nějaký vrchní? Děkuji

corinek*
Já používám podkladový,pak jednofázový pink miláček a vrchní premium.Z bílých jsem zkoušela extra bílý,ale moc se mi neosvědčil,používá se na zbroušený povrch a dávala jsem dvě vrsty a stejně to nebylo ono,tak místo něj mám teď bílý premium,ten mi vyhovuje.Od enii nails používám modelovací růžový,taky můžu doporučit je hustší a dobře se s nímj pracuje.
ajuska*

Já sama používám snad všechny ale nejvíce asi premium pink-jednofázový. Bílí a bílí premium.

ajuska*
hodnocení

0x

Dobrý den, já jsem taky kupovala takový základní balíček ale nakonec jsem přešla na vše od expy a koupě byla zbytečná, myslím že do začátku lampa se senzorem ať nemusíte stále zapínat ručně, nehtové tipy box cosmo square, lepidlo, pilníky,čistič nehtů,buničinu,jednofázový gel miláček expa kterým se dělají všecny vrstvy a bílí gel nebo bílí premium od expy. Pokud budete mít dotaz moje emai. aplaskova@tiscali.cz

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]