Miluji Tě, jsi moje lásečka, jsi světlo mého života, chci být stále s Tebou, jsi můj největší drahoušek...Pokud ho máš ráda, přece musíš vědět, co mu napsat, ne?
Neblázni, přece by ses tak neponižovala! Dej mu najevo, že jsi žena a pokud jako chlap loudí o sladké řeči, pak to není chlap..Navrhni mu, ať těmi sladkostmi začne krmit on Tebe, ale upozorni ho na to, že ne vše mu musíš zbaštit...
I když by kluci měli řikat sladké řečičky spíš nám. Jednou za čas bysme jim to mohly taky oplatit. Aspoň malinko . A co? No něco, co tě napadne, snad už se něco najde... např:. miluju můj život, protože mi dal tebe.. Jsi tohle a tohle.. atd :D
To je asi jako když mi někdo řekne: " Mám depku, řekni mi nějaký teplý slůvko, co mě zahřeje" Na to odpovídám: Kamna, Rum, a nebo zženštile Žbluňk, jako když spadne teplý kámen do vody Na to se snad ani nedá nic odpovědět.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.