Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Něco sladkýho?!

Od: drapsko1* odpovědí: 12 změna:

Když se mě kluk zeptá, že mu mám říct něco sladkýho co y jste mu napsali vy? díky za odpověď

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

3x
Cukr a med.

hodnocení

3x

Napiš mu že tě trápí tvá fotka na facebooku. Bože vy jste generace... to vás fakt nic nenapadá? Jenom mobil, facebook a chat,,,

iz*
hodnocení

1x

Napsala bych mu: "Vzpamatuj se! Kluci jsou přece od toho, aby říkali/psali hezké věci nám, nikoliv aby to po nás požadovali ..."

hodnocení

0x

Miluji Tě, jsi moje lásečka, jsi světlo mého života, chci být stále s Tebou, jsi můj největší drahoušek...Pokud ho máš ráda, přece musíš vědět, co mu napsat, ne?;)

ukulele*
hodnocení

0x

olajkovala jsem ti všechny tvoje fotky, mám je stažený v tabletu a ráda bych si nahrála tvůj hlas, abych si tě mohla pouštět ve své mp3,4,5

hodnocení

0x

Já bych mu napsala, ať si koupí dorta...

doplněno 28.04.14 23:27:

Neblázni, přece by ses tak neponižovala! Dej mu najevo, že jsi žena a pokud jako chlap loudí o sladké řeči, pak to není chlap..Navrhni mu, ať těmi sladkostmi začne krmit on Tebe, ale upozorni ho na to, že ne vše mu musíš zbaštit...

lotus*
hodnocení

0x

Nejsou od sladkých řečí spíš kluci?

lucka321*
hodnocení

0x

I když by kluci měli řikat sladké řečičky spíš nám. Jednou za čas bysme jim to mohly taky oplatit. Aspoň malinko :). A co? No něco, co tě napadne, snad už se něco najde... např:. miluju můj život, protože mi dal tebe.. Jsi tohle a tohle.. atd :D

sonyboj*
hodnocení

0x

To je asi jako když mi někdo řekne: " Mám depku, řekni mi nějaký teplý slůvko, co mě zahřeje" Na to odpovídám: Kamna, Rum, a nebo zženštile Žbluňk, jako když spadne teplý kámen do vody :) Na to se snad ani nedá nic odpovědět.

Proto se přokláním k radě: Cukr a Med

hop®
hodnocení

0x

"Prý máš cukrovku" :)

Hlavně, pokud Vás nic nenapadá, tak je těžké cokoli vymýšlet za Vás. *nevi*

Ale ještě jste na tom dobře, zatím od Vás nechce žádnou "pozitivní" zprávu, mohla byste mu říci "Viděla jsem výsledek tvých testů na HIV..." :-D

sonyboj*

:) Nebo: " Miláčku, jsem v tom, ale neboj, ty za to nemůžeš " :-D

majsterjoe*
hodnocení

0x

Citron a studenou sprchu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]