Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bambusové vlákno

Od: yvette* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, chtěla bych se zeptat, jaké máte zkušenosti (především ženy) s prádlo z bambusového vlákna. Četla jsem článek o sportovním oblečení tohoto typu, a dokonce je prý takovéto spodní prádlo (kamarádka mi zatím poradila alespoň toto iveronika.cz) . Má to být antibakteriální, odolné vůči zápachu, přijemné na dotek.. Znáte to? Je to pravda?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

0x

používáme doma ponožky a ručníky a nic jiného už nechci je to skvělé- další věci vyzkoušené zatím nemám ...

hodnocení

0x

Také jsem ho objevila. Prádlo mám a jsem spokojená. Dcera má vložky do bot a pravila že to, co jí Vietnamec slibovat, funguje. Nohy se jí nepotí a byty nesmrdí. I ponožky v rodině někdo má. Víděla jsem i ručníky a ještě nějaké textilie. ;)

hodnocení

0x

Docela by mne zajímalo, co to doopravdu je. Bambusové vlákno jistě ne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]