Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
stále hledám recept na výborné sýrové smaženky (ne vajíčko na chlebu, ale ze sýrového těsta vytvarované placičky na vece s vůní česneku). Našla jsem pár receptů tipu že do nastrouhaného sýra se přidá vajčko, mléko, utřený česnek, nějaké to koření a na zahuštění strouhanka. Jenže v obchodech to bylo mnohem jemnější než podle receptu. Tak jsem zkusila přidat místo strouhanky mouku a nebylo to pořád ono. Nevěděl by někdo třeba z vlastní zkušenosti, jak na to, aby to bylo přesně jako ta výtečná smaženka z obchodu?
Děkuju
Já je dělávám takto /čubricu nepoužívám/ recepty.vareni.cz/... Jsou vynikající
Celá vejce
Já rozšlehám vejce s troškou studené vody a špetkou soli vidličkou v hlubokém talíři, do vajec nastouhám sýr. Plátky veky (nebo rozkrojené housky) namáčím jednou stranou ve vejcích se sýrem a smažím v rozpáleném oleji (namočenou stranou do oleje). Žádné mléko, nic na zahuštění, někdy jen trocha pepře nebo bylinek ...
Žádný poměr nemám. Sýra dávám vždy tolik, aby vzniklo hustější těstíčko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.