Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přírodně tónovat mírně šedivé vlasy

Od: sonya* odpovědí: 9 změna:

Dobré ránko všem,

mám dorůstající trochu prošedivělé vlasy po chemo a navíc ještě po operaci hlavy před 14 dny s jizvou v zátylku. Napadlo mě, že bych zkusila třeba nějaký odvar z e slupek cibule, kaštanů nebo já nevím co by ještě bylo vhodné. Tak se chci zeptat jestli s podobnou věcí má tady někdo zkušenost. Henu nechci, ona se prý dostává z vlasů obtížně a navím nevím jestli je úplně přírodní a nezabarví mně i pokožku. Vzadu mám vlasy vyholené.

Těším se na vaše rady a názory a přeji pěkné jarní dny.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Soničko, ani nevíte, jak jsem ráda, že jste tady. Že jste to přežila! Skvělé! Gratuluji. *uf* *palec* *pusa*

doplněno 28.04.14 06:49:

Barvení vlasů nějakým přírodním prostředkem asi poradit neumím. Nikdy jsem o ničem neslyšela. Jen snad po oplachování heřmánkem vlasy zesvětluje.

sonya*
hodnocení

a co rada na to tónování? ještě mě napadá, co zkusit nějaký silný čaj?

Hodně barví i ořechové listí nebo slupky z plodů.

hodnocení

2x

Dobrý den, nejprve bych chtěla popřát hodně zdraví.Teď k dotazu, osobně myslím, že není způsob, jak "přírodně" vytvořit barvu na šediny vlasů.Určitě by bylo nejlepší nejprve nechat jizvu zahojit a pak třeba zvolit barvící šampon, znám od Palette, Garnier.Nebo si dopřejte návštěvu nějakého kvalitního kadeřnictví, dobrá kadeřnice jistě poradí, pomůže nejen s vhodným typem výběru barvy, ale i střihem, postupně dorůstajících vlasů. Zasloužíte si, se teď dopřát to nej, rozmazlujte se, hýčkejte!Vaše tělo i vy si to zasloužíte!Hezký den.

sonya*
hodnocení

Děkuji za pěknou odpověď, asi za 14 dnů po kontrole půjdu do kadeřnictví, mám trochu strach z infekce, nevím jestli dezinfikují nůžky, taky aby mě kadeřnice nepíchla do jizvy...

Dobré ráno, píšete, že asi za 14 dní po kontrole půjdete do kadeřnictví.To je dost času na to, zapátrat na internetu, jaké kadeřnictví jsou ve vašem okolí, kouknout na jejich případné webové stránky, nebo procházkou zajít osobně kouknout, už pohledem poznáte, jaký mají přístup jak k hygienickým návykům, tak uvidíte jak pracují.Určitě se budete muset objednat a při té příležitosti bych na vašem místě řekla kadeřnici, čeho se obáváte, aby vám ránu neporanila.Každá svědomitá kadeřnice se na vás připraví a nůžky i hřebeny drzinfikuje a bude velmi opatrně pracovat.Přeji vám, ať najdete šikovnou kadeřnici, ke které se budete ráda vracet, která vám udělá perfektní barvičku i střih ve kterém se budete dobře cítit.Udělejte si bezva den, jen sama pro sebe a kupte si třeba k novému účesu i něco šik jarního na sebe.Vaše tělo vás nenechalo ve štychu, tak ho odměňte!Přeji krásný den plný sluníčka vám i všem poradcům zde *slunce*

,,kadeřník ,,,,není doktor!Poradit se s doktorem a ne holičem. Nechala bych tomu čas a klid. Hlavně,že jste fit!

lidus*
hodnocení

0x

Přeji hodně zdraví a radím se na vlasy vyprdnout. Jizvu bych nedráždila, počkejte nějaký měsíc a pak teprve řešte vlasy.

sonya*
hodnocení

asi máte pravdu, taky to tak vidím, mám strach aby se tam něco přes jizvu nedostalo. Děkuji za radu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]