Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lze se zbavit chrápání?

Od: ambraa* odpovědí: 4 změna:

Mohl by mi někdo poradi?

Mám přítele a chrápe, je to asi jediný problém našeho vztahu, jelikož spolu nebydlíme, tak spolu trávíme noci u nás nebo u přítele.

Teď to došlo tak daleko, že už dopředu nemůžu usnout, protože vím, že mě to chrápání za chvilku vzbudí, mám ho moc ráda a nerada ho budím.

Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bambulin*
hodnocení

4x

AHOJ, MÁM TAKY TAKOVÝ PROBLÉM. JE TO FAKT HROZNÝ, KDO NEZAŽIL, NEVÍ CO TO JE. TAKŽE CO EXISTUJE JE V LÉKÁRNĚ TAKOVÁ VODIČKA, KTERÁ PROMAZÁVÁ TEN LALŮČEK V KRKU, PAK NECHRÁPE. TEĎ NEVÍM NÁZEV, TAK TO TAKHLE POPISUJU - STŘÍKNE SE TO DO KRKU PŘEDTÍM, NEŽ SE JDE SPÁT - FUNGUJE TO NĚKOLIK MĚSÍCŮ, PAK SI NA TO ASI TEN MŮJ ZVYKL NEBO CO. NYNÍ TO ŘEŠÍM ŠPUNTAMA V UŠÍCH - MUSÍM ŘÍCT, ŽE RÁNO ZE ZAČÁTKU POŘÁDNĚ BOLÍ UŠI, ALE ZVYKNEŠ SI (POKUD TI TO ZA TO STOJÍ). A JEŠTĚ JEDNA VĚC - TROŠKU POMŮŽE, KDYŽ UŽ JDETE VYLOŽENĚ SPÁT - OTOČ SI POLŠTÁŘ NA STRANU PŘÍTELOVÝCH NOHOU - TOLIK TO NENÍ SLYŠET SAMOZŘEJMĚ ŠPUNTY. NEVÍM JAK VY - MY JSME SPOLU 8 LET, TAKŽE UŽ SE PŘI USÍNÁNÍ NEDRŽÍVÁME V NÁRUČÍ, TAKŽE TO APLIKUJI TAKHLE. RADY NIC MOC, CO? HM, JÁ VIM. PAK TAKY EXISTUJE LEASEROVÁ OPERACE - CCA 8.000,- KČ. MĚLO BY TO PAK UŽ BÝT NA VŽDY, ALE TEN MŮJ ODMÍTÁ - ZŮSTANE MU V KRKU MÍSTO TOHO LALŮČKU DÍRA - NECHCE JÍT*zed*

hodnocení

4x

Já bych v tom takový velký problém neviděl. Prostě každý budete spát v jiném pokoji. Lepší je se vyspat, než poslouchat celé noci chrápání. Já např. také spím sám, protože mám hrozně lehké spaní a i sebemenší pohyb nebo zvuk toho druhého mě vzbudí. Partnera bych kvůli tomu rozhodně neměnil, on to schválně nedělá!

hodnocení

0x

Lékárna, tenisák na záda (do kapsy na zádech), ORL... jinak trpělivě mlaskat a partnera donutit k obrácení na bok... v nejhorším případě vyměnit, ale to asi není to pravé. Neberte si ho zatím, může to být znamení... ;)

martina30*
hodnocení

0x

Je to strašné znám to a já partnera vyměnila nedalo se to vydržet.Nic nepomáhalo *nevi*

doplněno 07.10.08 21:50:

Naštěstí u mě to bylo v začátku a oddělené místnosti nesnesu.*zed*,ale chrápání už nikdy

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]