Nejste přihlášen/a.
Mohl by mi někdo poradi?
Mám přítele a chrápe, je to asi jediný problém našeho vztahu, jelikož spolu nebydlíme, tak spolu trávíme noci u nás nebo u přítele.
Teď to došlo tak daleko, že už dopředu nemůžu usnout, protože vím, že mě to chrápání za chvilku vzbudí, mám ho moc ráda a nerada ho budím.
Děkuji za odpověď
AHOJ, MÁM TAKY TAKOVÝ PROBLÉM. JE TO FAKT HROZNÝ, KDO NEZAŽIL, NEVÍ CO TO JE. TAKŽE CO EXISTUJE JE V LÉKÁRNĚ TAKOVÁ VODIČKA, KTERÁ PROMAZÁVÁ TEN LALŮČEK V KRKU, PAK NECHRÁPE. TEĎ NEVÍM NÁZEV, TAK TO TAKHLE POPISUJU - STŘÍKNE SE TO DO KRKU PŘEDTÍM, NEŽ SE JDE SPÁT - FUNGUJE TO NĚKOLIK MĚSÍCŮ, PAK SI NA TO ASI TEN MŮJ ZVYKL NEBO CO. NYNÍ TO ŘEŠÍM ŠPUNTAMA V UŠÍCH - MUSÍM ŘÍCT, ŽE RÁNO ZE ZAČÁTKU POŘÁDNĚ BOLÍ UŠI, ALE ZVYKNEŠ SI (POKUD TI TO ZA TO STOJÍ). A JEŠTĚ JEDNA VĚC - TROŠKU POMŮŽE, KDYŽ UŽ JDETE VYLOŽENĚ SPÁT - OTOČ SI POLŠTÁŘ NA STRANU PŘÍTELOVÝCH NOHOU - TOLIK TO NENÍ SLYŠET SAMOZŘEJMĚ ŠPUNTY. NEVÍM JAK VY - MY JSME SPOLU 8 LET, TAKŽE UŽ SE PŘI USÍNÁNÍ NEDRŽÍVÁME V NÁRUČÍ, TAKŽE TO APLIKUJI TAKHLE. RADY NIC MOC, CO? HM, JÁ VIM. PAK TAKY EXISTUJE LEASEROVÁ OPERACE - CCA 8.000,- KČ. MĚLO BY TO PAK UŽ BÝT NA VŽDY, ALE TEN MŮJ ODMÍTÁ - ZŮSTANE MU V KRKU MÍSTO TOHO LALŮČKU DÍRA - NECHCE JÍT
Já bych v tom takový velký problém neviděl. Prostě každý budete spát v jiném pokoji. Lepší je se vyspat, než poslouchat celé noci chrápání. Já např. také spím sám, protože mám hrozně lehké spaní a i sebemenší pohyb nebo zvuk toho druhého mě vzbudí. Partnera bych kvůli tomu rozhodně neměnil, on to schválně nedělá!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.