Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Sušené houby

Od: dako® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Dnes se chystám vařit houbové kyselo. Vždycky jsem sušené houby propláchla a namočila do horké vody. Říkám si, jestli to dělám správně. Nemají se před vařením namočit v mléce? Jak to děláte vy?

 

 

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

hodnocení

0x
avatar babkazov

Namáčela jsem sušené houby večer před vařením do studené vody. Jednou jsem zapomněla tak jsem máčení uspíšila teplou vodou. A tady jsem se zeptala, jestli tu vodu mám slít a byla jsem poučená, že ne, že ji mám spotřebovat s těmi houbami. ;) Jak kyselo vaříte? Ptám se, protože stařenka kulajdě říkala kyselo.

hodnocení

Děkuji. Je to stejné, jen do kulajdy přidávám kopr a bez kopru se tomu říká houbové kyselo.

 

hahanaj*
hodnocení

0x

já je v tom případě namáčím do mléka - nevím jestli je to dobře - prostě to tak dělám -pokud je dávám pod maso tak namáčím do vody

 

lidus*
hodnocení

0x

Sušené houby namáčím do vody, do kysela je klidně namočte do mléka a pak to vše do polévky nalít. Mňam, taky bych si dala.

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]