Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Dnes se chystám vařit houbové kyselo. Vždycky jsem sušené houby propláchla a namočila do horké vody. Říkám si, jestli to dělám správně. Nemají se před vařením namočit v mléce? Jak to děláte vy?
Namáčela jsem sušené houby večer před vařením do studené vody. Jednou jsem zapomněla tak jsem máčení uspíšila teplou vodou. A tady jsem se zeptala, jestli tu vodu mám slít a byla jsem poučená, že ne, že ji mám spotřebovat s těmi houbami. Jak kyselo vaříte? Ptám se, protože stařenka kulajdě říkala kyselo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.