Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak udelat aby med z pampelišek ztuhnul?

Od: simonaaa odpovědí: 4 změna:

dobry den,prosim vas uz varim dve hodiny med a stale je jak voda? co s tim?med delam z pampelisek vzdy se mi povedl ale dnes... :(

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

400 květů, 1,5kg. cukru, 2 citrony, 2l vody, kousek zázvoru a vařit až zkaramelizuje, řekla bych, že jste dala málo cukru.

doplněno 23.04.14 18:32:

Jěště dodám, že med z toho nikdy nebude ale je to docela dobré.

simonaaa
hodnocení

uz ho varim treti hodinu mam stejny recept a uz jsem pridala i puk kg cukru na vic:( nevim co jsem zkazila.budu jeste varit a uvidim kdyztak to necham jako stavu :-D

olaf71*
hodnocení

0x

málo cukru. co jsem slyšel, tak vařit,vychladit, pak opakovat, dokud nebude potřebná hustota.každopádně nikdy není tak hustý jako včelí

simonaaa
hodnocení

cukr statecne pridam :) ale zkusim to tedy vypnout a az to schladne jeste to dam varit a dekuji za odpovedi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]