Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem ještě panna?

Od: popinnka odpovědí: 28 změna:

Ahoj již několikrát jsem dosáhla orgasmu třením o gauč jsem ještě panna? :(

28 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Za pannu nebo panice se všeobecně označuje člověk, který ještě neměl pohlavní styk. Takže ano, jsi ještě panna. I kdybys k masturbaci použila např. vibrátor a přišla o panenskou blánu, stejně ještě budeš panna.

Akorát že jí to první partner nebude věřit.

rexona*

a ty myslis, ze on neco pozna?

hodnocení

3x

Ahoj, panna jsi za predpokladu, ze nemas protrzenou pannenskou blanu. Trenim o gauc si ji pravdepodobne "neposkodis". Zkoumanim sveho tela take nic nezkazis.

rexona*

dakon - jsi vedle, jako jedle...

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, panna stále jste a snad by bylo i vhodné v tomto stavu věci setrvat až do doplnění znalostí o svém těle. Potom, vybavena poznáním, se teprve pokoušejte za asistence další osoby opačného pohlaví o ztrátu panenství. Zatím volte gauč. Zdravím!

hodnocení

1x
Ahoj, ano jsi..

buss
hodnocení

1x

A co chápeš sama pod pojmem "panna"? Běžne se bere,že neměla pohlavní styk!

hodnocení

1x

Jsi panna - pohlavní styk jsi neměla.

doplněno 22.04.14 22:04:

Panenská blána s tím nemá nic společného, ta se může protrhnout i při sportu.

anonym0
hodnocení

0x

Ne, nejsi.

jmhad*
hodnocení

0x

Spíš bych řekl,že jsi trochu v těhle věcech zaostalá. Chce to poznávat.

sara111*
23.04.14 23:47
hodnocení

0x

ne nejsi

sebod*

sara. Mohu se zeptat, proč se domníváte, že tazatelka není panna?

doplněno 24.04.14 00:29:

bene. Díky za poučení. *smich*

doplněno 24.04.14 00:31:

Pravda je, že jsem občas slyšela, že někdo někomu vypálil rybník. Ale že by i panenskou blánu?

ben®

Dobrý den, to je přeci jasné - třením vzniká teplo. Třením o gauč jistě také - a mohlo tedy dojít k vypálení pan. blány. Je to jen fyzika a tak to bylo určitě myšleno. Zdravím!

P.S. Je to varování pro všechny panny .

doplněno 24.04.14 00:34:

sebod - když můžu, tak pomůžu (nebo i poučím). Ale, jinak je to smutné, když si někdo myslí, že se tímto způsobem dá přijít o panenství. Snad by si to mohl myslet nějaký muž, ale žena=?

jkj
hodnocení

0x

Pannám se raději vyhýbám. Oblanění rád přenechám jiným. Koneckonců, jednou přijde doba, kdy se dívka bude oblaňovat sama a před stykem.

figurek*
hodnocení

0x

panna je ta žena, která ještě neměla sex. Jsi panna.

andrejkao*
hodnocení

0x

Neměla jsi pohlavní styk-určitě jsi panna ;)

hodnocení

0x

Dokonce se může stát,že může mít styk s mužem málo vyvinutým a pannou zůstane.

Při ztrátě panenství krvácíš z vagíny a bolí to ,žádná slast, Tření na gauči je pouze určitá mastrubace povrchní. Uspokojení přes klitoris. To nemá nic společného s panenstvím,,buď v klidu ,,

Po styku s mužem už pannou nebude, i kdyby si panenskou blánu neprotrhla. *nevi* Ta blána se v některých kulturách považuje za potvrzení panenství, ale je to dost ošidné a nesmyslné (někomu se protrhne lehko i při nějakém prudším pohybu a jiná s ní má problémy i při styku). Dívka je panna, dokud neměla pohlavní styk (jakýkoli pohlavní styk).

ta vaše poslední věta ...té nerozumím.A je tedy panna i když má píšete/ jakýkoliv //ústy? ,,

Orální styk je také styk. Já bych panenství nespojovala s čistě fyzickými záležitostmi (má-li, nebo nemá-li dívka panenskou blánu). Nevím, nakolik je vhodné to sem psát, ale já jsem si blánu natrhla v 9 letech, když jsem skákala ze stromu. Chcete říci, že jsem proto už v 9 letech nebyla panna?

jen dotaz,,víte jak vypadá pan.blána?

Na internetu jsou různé obrázky. Jinak u mě se to tehdy projevilo velmi ostrým píchnutím a kapkou krve na spodním prádle.

Zde je docela dobře popsaný vztah panenské blány a panenství. cs.wikipedia.org/...

rady*

Vidím, že to popinku vůbec už nezajímá, co jí kdo radí, ani se tu od otázky neukázala.

,,hodně lidí si to představuje jako víčko na konzervě,což je omyl.Které se musí protrhnout OMYL..

sebod*

zavinac. Já bych řekla, že ten příměr s víčkem od konzervy, který se musí protrhnout, docela vystihuje situaci. Nevím, kde tam vidíte jaký omyl.

Jinak znám mnoho žen, které tu chvilku, kdy přišly s mužem o panenství, neprožívaly nijak zvlášť bolestivě. To jen poznámka k tomu Vašemu zážitku.

Právě že se nemusí protrhnout. Ale tím pádem to také není určující příznak panenství. *nevi*

hodnocení

0x

Pipinko to zde vědět nemůžeme to si musíš zjistit jinak asi sam doma nebo u lékaře gynekologa!

Když víš že jsi dosáhla orgasmu tak bys i mohla vědít jak se o panenství přichází ,nebo si ze zde přítomných rádců dělaš jen legraci!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]