Nejste přihlášen/a.
Pěkný den dámy, chtěla jsem se zeptat, zda má nějaká z Vás zkušenosti s nasazovacími vlásky?
Dobrý den, ano, zkušenosti s Clip- in vlásky mám Nemohu si stěžovat, sehnala jsem si sadu 8 pásů z přírpdních vlasů, za 999 Kč délka 50 cm. Vlásky jsem si připnula sama a když bylo potřeba (načuchly kouřem atp.) tak jsem je jednoduše sudala a umyla v ruce šamponem a kondicionerem, nechala uschnou a poté popř. natočila nebo vyžehlila
Čím mají Clip-inky větší gramáž, tím lépe
Držely krásně, nebylo to vůbec poznat...výsledek vidíte na obrázku
Ahoj, máš je opravdu hezky prodloužený, že to jsou clipiny nejde ani poznat. Taky o tom přemýšlím, ale mám blond promelírovaný, takže se bojím, že se mi vlasy budou hodně težko shánět, teda spíše odstín. Je jedno jaká vlasová kosmetika se na to používá nebo je nějaká spešl?
Denny276: No vypadají moc krásně, opravdu! Jen já mám ještě kratší vlasy než ty...
Zuzanice: Takže je nosíš jen příležitostně? Jak dlouho ti trvá si je nasadit a něco s nimi udělat?
Ano, nosím je vlastně jen do společnosti, protože ta úprava chvilku trvá a představa, že bych to měla dělat denně ... :D Ale když v tom chytíš praxi, tak to už tak dlouho trvat nebude :P
Já bych je taky nenosila denně, jen se někdy ráno vzbudím a říkám si, že je den dělaný na pěkný účes :D tak bych si to někdy chtěla i s krátkými vlasy splnit
S takovouto představou jsou tou pravou vobou pro tebe Teď už jen záleží, jestli chceš jen pár pramínků, culík, ofinu..
Chtěla bych to asi tak, jak to má na fotce denny276, snad to i s kratšími vlasy bude vypadat dobře
Děkuji za odkaz, celé jsem si to prošla a stejně jsem se ještě moc nerozhodla, jsem taková nesvá z toho Možná ještě počkám na jiné recenze
Taky jsem si pořídila clipiny já jsem nejdřív šla do prodloužení micro ring, ale pak už jsem je zrušila a měla zničené vlasy, ale ten pocit se mi moc líbil, takže jsem se rozhodla jít alespoň do těch clipinů
nepoužívám je pořád, takže se to s nasazováním docela dá
Doporučuji všem spíše než nastřelení!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.