Nejste přihlášen/a.
Ahoj, mám možná blbý dotaz, ale jak se nosí tyto boty? dají se do toho nosit ponožky nebo ne? připadá mi to, že se v tom nedá chodit ani nabozo, ani v ponožkách, max v punčochových ponožkách, ale zas jsou to tenisky... fakt nevím, díky za rady !
Pokud to budete nosit k něčemu, kde budete mít odhalené nohy, tak punčochy rozhodně ne, budete v nich vypadat jako stará babka. A pokud to budete nosit třeba k džínám, tak klidně ponožky.
Taky mi vadí boty na boso. I sandály.
Pokud k tomu máš kalhoty, tak klidně silonky (ponožky) případně i jednobarevné ponožky vhodné barvy, ale to už záleží na tvém stylu oblékání.
"ťapky" už tu padly, ale pokud tě to dře na paně případně u jazyka, tak to moc nepomůže.
Rozhodně ne silonové ponožky a krátké gatě nebo ponožky a krátké gatě. Možná barevné podkolenky, ale záleží na stylu oblékání.
Jeejda a proč ponožky ne? Vždyť češi jsou číslo jedna v nošení ponožek ve všem, ponožky v sandálech jasně vedou, ještě tak začít nosit tzv. vietnamky s fuseklema. Co je tak šíleně in na těch botách? Normální žlutý cvičky, trochu lepší jarmilky? Akorát teda nechápu, že by si někdo koupil žlutý boty, ale když se to vyrábí, tak je o to asi zájem?
Vyprávěla mi jedna rodina, že je italové a snad celé náměstí někde v Itálii fotilo jako hvězdy, fšichni měli sandály asi snad s froté ponožkama. Ale co je komu do toho, že jo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.