Nejste přihlášen/a.
Ahoj, nechali mě doma hlídat beránka... Mám ho i vyklopit prý... Kdy ho mám vyklopit? Hned jak se dopeče? A jakým způsobem? Díky moooc
Formu vyndat z trouby, položit někam, kde by rozpálená forma nenechala otisk, tedy já nejraději na prkénko. Zvrchu přiložit tác, na kterém bude beránek pak odpočívat. Obě ruce mít, samozřejmě, schované ve chňapkách, nebo v utěrkách. A obrátit. Beránek se uvolní. Pokud ne, nech to obráceného na tom tácu a formu obal do namočené a vyždímané utěrky. Těsto uvnitř formy se odpaří a beránek sepo chvíli vyklopí snáz.
To Ti maminka neřekla, jak ny to? Nebo jsi byla právě myšlenkami jinde? Nic si z toho nedělej, já v Tvém věku na tom byla stejně. Připálila jsem maso na svíčkovou, /přes spousty předchozích instrukcí/ a i když taťka mi potom pochleboval, že tak dobrou a krásně tmavou svíčkovou ještě od mamky nejedl, věděla jsem své. Jo, mládí... Jaga.
Dobrý den, já bych beránka vyklápěl hned po upečení. Přiložil bych na formu prkénko nebo plech a opatrně obrátil. Snad by se to takto mohlo podařit. Zdravím!
doplněno 20.04.14 11:05:To vůbec nevadí. Pokud by to bylo hodně, tak se to dá oškrabat nožem. A hlavně se potom pocukruje a nikdo nic nepozná. A už je beránek i vyklopen? Pozor, ať se nespálíte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.