Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, kolik tuku (másla, hery) dáváte do mazance na 500g mouky? Chci si vyhytat nedokonalý recept co jsem dostala a třeba na hobbydnes dávají na 500g mouky 250g másla. To je podle mě strašně moc. Já bych dala másla půlku, ale pect neumím tak se ptám. Díky
Na půl kg mouky dávám 15dkg másla a 3 žloutky. Letos jsem zkusila upéct cosi jiného a je to výborné, s čokoládou-nutela a povidla, myslím, že se mi to docela podařilo, šikovná kuchtička by to měla určitě vzhlednější.
doplněno 20.04.14 17:13:Recept Na 1 koláč o průměru 20 cm budete potřebovat: 450 g polohrubé mouky, 50 g cukru krupice, 30 g čerstvých kvasnic, špetku soli, 3 lžíce rozpuštěného másla, 180 ml vlažného mléka, 2 žloutky. Na náplň: 250 g lískooříškového krému, 2 bílky na potření. Já jsem ještě přidala povidla a trošku rozpuštěného másla aby se nutela lépe rozetřela.
návod jak udělat kytku : dá se otočit 1x,2x ,3x Já točila 3x
http://www.prozeny.cz/recepty/recepty-a-vareni/moucniky-a-dezerty/38932-sladky-hit-internetu-kolac-jako-kvetina stejný recept je zde jen to skládání je složitější a já nejsem zrovna zručná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.