Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pupínky na zadku

Od: girl214* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

je to trochu intimnější problém, ale hrozně mě trápí. Trpím na pupínky na zadku a už jsem z toho zoufalá. Tvoří se mi stále dokola, někdy samy zmizí, jindy jsou větší a plné hnisu, nejhorší je, že mi ale po nich zůstávají jakoby fialové jizvy nebo stroupky, které se mi nedaří ničím odstranit. Zkoušela jsem lufu, zinkovou mast..nic nezabírá. Stydím se kvůli tomu i před přítelem, už fakt nevím, co dělat.
Máte na to nějaké tipy, jak se jich zbavit? :(

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

1x
Řešením všech problémů je správně složená strava. Vynecháte blafy, ani pupínky nebudou...

zvidavajanca*
hodnocení

0x

K lékaři. Je třeba s tím něco udělat, předepíše antibiotika či něco podobného.

joudic*
hodnocení

0x

jen dodam, ze my moc pupinky na zadku neresime ;)

nikitice*
hodnocení

0x

Sice solárko není nějak zdravé, ale můžu říct, že když se mi nějaký ten pupen udělá, což bývá jednou za měsíc kolem menstruace, tak jdu na solárko a zbavím se jich.. ono to prostě vnitřně úplně vysuší.. utvoří se stroupek.. jsem bílá, nejsem vysolárkovaná...ale občas tam zajdu kvůli pleti a to mi bude 40 :)

figurek*
hodnocení

0x

babská rada : umýt mýdlem a na slunce s nimi. Vystrčte zadek na sluníčko a pupínky budou pryč.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]