Nejste přihlášen/a.
Dobrý den! Koupila jsem si tento tekutý cukr, ale nevím, v jakém poměru se má používat. Máte ho někdo? Poraďte... Děkuji.
no uplne stejne byste mohla vyfotit kilo cukru krystalu, a zeptat se kolik si mate dat do kafe
zkusim ochutnam a vyreseno ne
Jenže mi bylo řečeno, že se to dává i do cukroví, buchet,... A na to mám přesné recepty, tak jsem chtěla jen trochu znát od zkušených lidí poměr, jak se to dává... Mám to poprvé.
,,Já jen nechápu, jak může být Stévie nízkokalorická...Kdepak jste ji koupila? Mám tablety..A ty sladí dost ..K čemu se používá tekutá?Jako šťáva? To asi nemá chuť nebo ano?
doplněno 16.04.14 23:28:,,koukla jsem a našla i Stevii různých chutí..já bych to vyzkoušela jen to poštovné je moc drahé. Kouknu se někde ,,
paní tady píše,že má na zahradě Stevii a s ladí s ní a medem Ale že nikdo nečte,na etiketě,co tam je, Ale přece med je určitý sběr fruktozy . Takže také sladí fruktozou a Stévií.
Koupila jsem to ve zdravé výživě za 78kč, používá se to prý i na pečení, proto se ptám na poměr. Ještě jsem to neotevřela.
Potřebovala bych recepty bez cukru - nemohla by jste mi něco poslat? - Jsem ohrožena diabetem ( máme ho v rodině ), lékařka mi řekla, ať vyloučím vše sladké...
..Ve všem je cukr nejen ve sladkém.Celá bábovka je cuk i když vy ho tam nedáte. Je v ovoci ,mléce zkrátka ve všem To není je o tom nesladit. Hlavně jíst málo a častěji.A pochopitelně vyloučit ten cukr. Jsem diabetička a peču si buchty také. Vše z rozumem.
Diabetes není jen o vyloučení cukru,alespíše o úpravě stravy a hlavně vyloučení tučného.
PS rada jednoho týpka.Pil jsem týden jen limonády-bylo mi po nich blbě,tak jsem si dal Regenta (12°třeboňské) a hned mi bylo lépe a po rumu úplně super.Pivo je hořké,tak přece neobsahuje cukr a můžu ho pít!
Naposledy než firma krachla tak měl již cukr na 25 (neléčený-při 17 odmítl léčbu inzulínem tak jej vyloučili!)
stireček -- diabetik nemůže med,,,,,je to fruktoza - čili cukr ovocný!Cukr je cukr byť ovocný,nebo mléčný/laktoza/,
tak prosím nepleťe tady tazatelku. Pokud si tazatelka chce upéct bábovku,nesmí zapomenout,že mouka má cukr! Je třeba si řádně pročíst odbornou literaturu ohledně diabetu...Také jsem si myslela,že diabetik nesmí jen sladit.
stireček,,,,,to jako diabetik nemá chut na sladké=ano?To nemyslíte vážně!
stireček,,já jsem diabetik řadu let,ale ještě jsem neslyšela,že med je prospěšný pro diabetiky.To by bylo fajn! Ale paní si myslí pak,že to může používat běžně jako cukr! Tak jí chci upozornit,že to není pravda ,,
Taky zdravím, tak dnes jsem ten tekutý cukr poprvé použila do zálivky na mrkvový salát. Normálně dávám 6 lžic krystalu, toho tekutého jsem musela dát taky 6 lžic, aby to mělo stejnou chuť. To mne dost překvapilo, myslela jsem, že ten tekutý cukr je silný koncentrát, že budu dávat jen třeba pětinu toho "normálního"... Vy ho používáte jen do nápojů nebo i jinak? - Umělá sladidla nemám ráda, cítím z jich nějakou pachuť a navíc jsou prý škodlivá. Kolegyně mi doporučila CUKREN, zkusila jsem ho a z něho necítím nic. Ale kdoví, jestli je bezpečné. Neznáte ho? diastart.cz/...
doplněno 20.04.14 10:42:Tady píšou, že je tekutý cukr až 300x sladší než bežný cukr... maxima-trade.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.