Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Copánky namísto dredů

Od: haar odpovědí: 3 změna:

Zdravim, napadlo mě si udělat takové ty tenké copánky (z mokrých vlasů) a nosit je namísto dredů, u kterých se bojim že by se mi do nich něco dostalo.Nestane se s těma vlasama něco, když je budu mít v copánkách dlouho?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hg2o3*
hodnocení

2x

Dobrý den, záleží hodně na tom, na jak dlouhou dobu budete copánky chtít nosit. Slyšela jsem, že s copánky dá normálně koupat, a mýt si vlasy. Asi podle toho, kdo vám copánky udělá. Pokud v nějakém kadeřnictví, zeptala bych se i na udržování a péči vlasů. Nemyslím si, že by se vám s vlasy něco stalo.

hodnocení

2x

U copánků je problém zakončení. Gumky? Sponky? Nic z toho není hezké. Udělat můžete a když vám to zevšední, rozpletete a umyjete. S dredy to není tak jednoduché. ;)

zvidavajanca*

Dělají se i malé gumičky se kterýma to vypadá hezky, o to žádný strach.

A určitě - copánky jsou hezčí než dredy.

Nebojte se, zkuste to a uvidíte, narozdíl od dredů se dají rozpléct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]