Nejste přihlášen/a.
Nemáte prosím někdo tip na kadeřnictví s dobrou dostupností nejlépe v centru Praha 3, kde by mě ostřihaly a udělaly melír, s cenou kolem 500 Kč? - vlasy po ramena.
Zatím jsem vždy navštívila vyloženě studia - moc jsem spokojena nebyla, ráda bych nejlépe soukromou osobu co pracuje pod sebou, nikoliv je pro někoho zaměstnancem.
Z vlastní zkušenosti vim, že za 500,- ti soukromá osoba, jak píšeš, max. vlasy omyje, vyfouká a upraví. Mluvím tedy o kadeřnici s x-letou praxí, která si svoji práci umí ocenit (nehledě na cenu přípravků, barev a dalšího). Já nechávám u kadeřnice, která je shodou okolností i moje kamarádka, za stříhání a foukání kolem 800,- Kč i s čajem a dýškem ), což si myslim, že je v Praze ještě hodně levné.
A nějaká šikovná kamarádka/kadeřnice by ti melíry neudělala? Nebo zkusit slevomat? Jen ty stránky otevřu, tak na mě vykouknou min. dvě nabídky na melír v tebou přijatelné cenové kategorii, ale je tedy pravda, že jde o studia..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.