Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platonická láska

Od: gz odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

jsem už asi 1 rok hrozně zamilovaná do jednoho slavnýho youtubera ze Slovenska, a nedavno byl v Praze jsem ho viděla naživo, už zase odjel domu, ale od té doby co jsem ho viděla brečím skoro každej den, jak se mi po něm hrozně stýská..Nevíte co na hodně silnou platonickou lásku pomáhá? Když si na něj vzpomenu chce se mi brečet, začnou se mi úplně klepat nohy a udělá se mi špatně. Bojím se že se nikdy do nikoho víc nezamiluju, protože hezčí, vtipnější a sympatičtější člověk neexistuje, a ještě k tomu když jsem se s nim asi minutu bavila, je to ještě těžší na něj zapomenout :( (( Co mám dělat? Nechci brečet takhle každej den až do smrti :,((((((

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Myslím, že jsi zamilovaná jen do iluze o takovém člověku, vždyť si s ním mluvila jen minutu.. představ si, že byste spolu měli bydlet..co když třeba v noci děsně chrápe, na záchodě nechává odklopené prkénko, když se po příchodu domů svlékne, nechá ponožky a prádlo pohozené v koutě, nechodí do práce, vysedává s kamarády po hospodách, střídá holky, doma s ničím nepomůže a nechává se jen obskakovat, myje se jen výjimečně v nějaký významný svátek... ;)

Ono tě to přejde, až se zamiluješ do někoho skutečného a ne jen do představy o někom, koho vlastně vůbec neznáš ;)

doplněno 14.04.14 20:12:

Ale jdi.. dokud s tím člověkem nebudeš v denním osobním kontaktu alespoň několik měsíců pod jednou střechou, nemáš šanci zjistit, jaké zlozvyky má nebo nemá a jaký ve skutečnosti je.. MYSLÍŠ, že je tak vtipný i ve skutečnosti.. to je spousta herců a zpěváků navenek též a doma jsou přitom za pěkné suchary..

Jednou jsem takhle venku potkala herce, který uvádí zábavný pořad. Nikdy jsem neviděla většího morouse a docela mě to zklamalo..

Představ si, že má nějakou vlastnost, kterou bys u kluka nesnesla. Pár nocí ještě propláčeš, pak tě to přejde a jednou se tomu budeš smát ;)

Tyhle dětské starosti ti závidím..kéž bych nedospěla tak rychle...

gz
hodnocení

ne, za tu dobu co ho sleduju vím, že je většinu času s kámošema venku, nebo se stará o ročního bráchu, nebo o psy. A každej den pomáhá mámě s ostatníma věcma. Když jsem se s ním bavila, byl tak strašně milej, i když za nim čekalo dalších asi 300 fanoušků a nebyl vůbec nějak nafoukanej ani nic :(

gz
hodnocení

Ještě bych chtěla doplnit, že já o něm vím prostě všechno, i ve škole má vždycky vyznamenání až do teďka a to je mu 17... A když má tak hodně kamarádů a kamarádek, tak myslím že tak milej a vtipnej bude i normálně, navíc není ani vůbec línej, právě naopak všichni kdo ho znaj o něm říkaj že právě opak ! ♥

hahanaj*
hodnocení

0x

To přejde, každý byl jednou takto zamilován a myslel si že je ten nej...prostě si ho idealizuješ - neznáš ho ...klidně se vybreč. V tvém věku je to normální.

rexona*
hodnocení

0x

mila gz, ty ses zamilovala do televizni obrazovky...a tak u ni taky musis s tvoji laskou zustat, nebot on ma svuj zivot a ty taky...a jinak uz vis, co jsou to - nebo co je to stalking, ne? je to o psychice...a psychologickou peci bys mela ted dostat...:)

hodnocení

0x

Pláč přejde, až se zamiluješ doopravdy a do člověka, který bude o Tvoji lásku stát a bude jí i opětovat. Takových děvčat je vícero, které brečí doma do polštáře, protože nemohou mít zrovna toho, koho by tak moc chtěly...Odpoutej myšlenky jiným směrem, poohlédni se po někom, kdo by mohl být víc, než jen Tvá vysněná touha a přání...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]