Nejste přihlášen/a.
Pěkný den všem ale především ženám, od kterých potřebuji poradit, protože já jsem už zoufalá. Mám jemné a mastné vlasy s roztřepenými konečky. Vlasy si musím umývat každý den. Když použiji šampón na mastné vlasy, mám je další den až moc vysušené, bez lesku. Zkusila jsem tedy šampón na suché vlasy, no ráno jsem je mohla umýt znovu jak byly mastné. Zkoušela jsem tedy šampóny na normální vlasy ale výsledek taky nebyl nic moc. Hlavně kvůli těm roztřepeným konečkům jsem zkusila regenerační, první dny dobrý ale pak se to vrátilo do původního stavu. Mám dlouhé vlasy tak jsem jen tak ze zvědavosti zkusila od Balei na dlouhé vlasy (růžová tuba), opět první dny celkem spokojenost ale pak zase zklamání. Proto se teda ptám, jaký šampón byste použili vy? Mě už totiž dochází inspirace. Zkouším jak levné tak drahé značky. Největší katastrofa byl asi Syoss.
A myslíte, že toto by mohlo být dobré? ( vlasova-regenerace.heurek/... ). Moje vlasy jsou docela dost poškozené ale nevím, jakou paseku by to mohlo udělat.
Docela uvažuji nad nějakým přirodním (něco jako kopřivový apod...). Děkuju za všechny rady a tipy, budu vděčná za každou odpověď. Hezký den
Zkus Speick sensitiv, je bio a neni drahy, ale znackovy a kvalitni. Pokud se nebojis zainvestovat, tak ber od Weledy...to je ale Rolls-Royce, superkvalita, neznam nic lepsiho, teda jeste Hauschka, ale to uz neni potreba(to je pro kralovny). Ber vubec kosmetiku jen od Weledy, protoze to jsou fanatici, vsude ve vsech testech vyhravaji...
a jeste neco...na splisove vlasy (tedy ty roztr. konecky) musis pouzivat hreben z rohoviny ( tedy original) a ne plastikovy...
Doporučuji vlasy jednou za 1-2 měsíce nechat konečky zastříhnout.Dobrý střih (od dobré kadeřnice)a pravidelný zástřih = snadnější úprava i kvalita vlasů.Používat profi šampón-kondicioner-masku, koupit lze v kadeřnictví nebo e-shopu.Používám Matrix a jsem maximálně spokojená, vlasy jsou úplně jiné-lepší, než po přípravkách koupených v bězných drogériích. hair-cosmetics.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.