Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
poradí prosím někdo jak stříhat a prostříhávat vlasy? Hledala jsem videa, ale nenašla nic. Chci se naučit stříhat, ale nevím jak na to. Jednou přišla moje mamka od kadeřnice tak oškubaná, že jsem řekla, že tohle bych snad zvládla také. Příště jsem to zkusila. Nevím jak vzít vlasy, zda na výšku nebo vodorovně. Nakonec jsem vzala pramen a a ten jsem prostříhala nůžkami. Zkrátit tím účes jde dobře, ale není to systém na vytvoření účesu. Poradíte, jak stříháte vlasy Vy? Nebo třeba odkaz na nějaké video možná se o zkušenost podělí nějaká kadeřnice. Mamka má dost husté tvrdé vlasy, které je třeba prostříhat, protenčit. Předem děkuji všem za odpověď.
Nejlepší asi je, naučit, okoukat to u známé kadeřnice. Inspiraci můžeš hledat třeba tady . Na prostřižení, provzdušnění jsou potřeba prostřihávací nůžky.
Už jste zkoušela seřezávátko se žiletkou? Vyzkoušejte a uvidíte. Prostříháte a na krku a kolem obličeje zarovnáte nůžkami a je to. Centimetr, žádná míra. Když už nechce maminka ke kadeřnici. nehty-vlasy.cz/... Něco na tento způsob, ale z umělé hmoty. K dostání za pár peněz v každé drogerii, s možností výměny normální žiletky.
,,Vlasy seřezávat je celkem dost ošemetná věc. Musí mít stejný tlak na danou oblast . Jakmile přitlačí ,,tak má zub a chybějící vlasy. A opak. Nejlepší co je, tak nůžkama po pramíncích ,ale to zas musí umět s pramenem manipulovat ,ať to má stejné
Pokud ví,jak se stříhá chlap tak je to stejný postup,,myslím nůžkama
To nejde tak popsat to se usí naučit a mít v ruce cit ,co si může dovolit. Jsem kadeřnice a za jedno dívání se to nenaučí. Já se učila 3 roky ,sice ne jen tohle ,ale různé varianty jak pánské i dámské. Nejlépe by bylo někoho sehnat ,kdo chce dohola a na něm to zkoušet.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.