Nejste přihlášen/a.
dobrý den,prosím potřebuju rychle poradit...barva na vlasy- mám ji zaschlou ve vane prosím čím ji odstranim? jar ocet sem zkoušela.dekuji moc
savo v kelimku to bílí sem tam dávala a hadrou drhla anic..:/ myslíte nejaké tekuté savo? já už nevim co delat,drhnu to jarem nic ocet nic,
Ano,myslím tekuté savo,je to bělidlo,takže opatrně,ať si něco nezničíte kolem vany a použijte rukavice,pozor na výpary...
Teď už to nedrhněte,jestli ho nemáte,kupte ho a zkuste,mělo by to jít.
dekuju zkusim..tekuté savo teda bílé jo? já totiž sem smaa doma a potřebuju to stihnou do nedele než se vrátí naši=D kolik asi stojí? my máme doma jen sen našla tekuté savo mýdlo oranžové...to teda asi nebdue o no co?:/
Savo je v podstatě značka,je pod ní více druhů různých čističů apod...
To co jsi použila nebude bělidlo.Zkus koupit savo perex,prodává se po 1l.cca kolem 30-40kč.nebo v rozprašovači savo proti plísním v koupelně-taky s bělícím učinkem,se vším zacházej opatrně,nejlepší bude,když se poradíš s prodavačkou v drogerii,tam ti to vysvětlí a nebo čti návody!
Barvám zdar a skvrnám zmar
Na skvrnu jsem cákla domestos... a nic,jak dlouho mám čekat? mám tam dát i vodu nebo jen ten domestos? furt se nic nedeje po půl hodine
Holka nešťastná,tak to je vážně divný,já barvu na vlasy v koupelně odstraňuji jedině tímto savem.Jakou máte vanu?
Tak teď už jen musíš doufat,že se rodiče nebudou moc zlobit...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.