Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holení v intimních oblastech - muži

Od: holeni odpovědí: 14 změna:

Zdar, přítelkyně to přímo nevyžaduje, ale je vidět, že když nejsem oholený, tak jí to není příjemné. Chci se zeptat, čím se holíte v intimních oblastech, četl jsem, že ženské to dělají holicím strojkem Gillete Venus. Já mám Gillet Vector a není to nic moc, mám vždycky podrážděnou pleť i když se holím na obličeji (samozřejmě s jinou žiletkou než v intimních partiích). Používáte při holení intimních partií i pěnu na holení? Existuje nějaký balzám po holení na intimní oblasti? Všiml jsem si taky, že když tam jsou narostlé chlupy a spotím se, tak to nesmrdí, zatím co když jsem oholený, tak to docela smrdí, když se spotím. Někdy to smrdí i chvíli po tom, co se vysprchuju, obleču se a je to cítit. Co s tím? Jak to řešíte vy? Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

,,Proti gustu,žádný dišputát,,ale nejdříve se svých partnerek a žen zeptejte,zda si přejí,aby jste se vy,jejich chlapi holili.Mně osobně se vyholení chlapi nelíbí.Nepřipadá mi to ,,mužské,,a taky mnoho žen ze své zkušenosti ví,že se holí zvláště ti,kteří chtějí,aby jejich mužství bylo lépe vidět. Chlap má být chlap a když se pěkně osprchuje,tak to stačí.

hodnocení

1x

Můj muž se holí Gillette Mach 3 a gelem na holení taky od Gillette. Jinak také zastřiháváme strojkem:) Zatím bez následků:D

jezevecmoudry
hodnocení

0x

Myslete si klidně že jsem buzna, ale používám taky Gilette Venus.

holeni
hodnocení

To si rozhodně nemyslím, spíš o tom začínám také uvažovat.

hodnocení

0x
Nevidím důvod proč nepoužívat jednu žiletku na všechno. Ty se nepoužívají pro více lidí, ze by nešly na víc míst jsem neslyšel. :)

joudic*
hodnocení

0x

holim se ostrym holitkem nasucho

doplněno 11.04.14 18:29:

vubec mi to neva, taky se holim ja sam ze :) naopak mnohem horsi je holeni namokro

doplněno 11.04.14 23:10:

se musim smat u nekterych prispevku, jo taky jsem se hned oholil :-D

To mi dělal lapiduch před operací a byl to pěkný hnus.

honzajs122
hodnocení

0x

Díky za připomenutí, jdu se oholit...nahoře Panasonicem,

dole jakýmsi neznačkovým dvoubřitem, posledně jsem se málem vykastroval...
Dámy na to mají perfektní gel, který pěkně klouže a je potřeba kvalitní břit 3 až 5

Stejně z toho asi zítra nic nebude :(

elisek1988*

Perfektní gel? Používám klasickou pěnu na holení a naprosto bez problémů. Jen připomínka - neholit proti.

hodnocení

0x

Neholím, jenom zastřihuji (takovým tím elektrickým strojkem na vlasy).

olaf71*
hodnocení

0x

podpaží žiletkou, dole strojkem na vlasy, který nedráždí, jen mi občas kousne do krve

sonyboj*
hodnocení

0x

Já používám vícebříté čepelky od Gillette. A nejvíc mi vyhovuje holení na sucho. Nemám s tím žádný problém. No a na to pocení není problém v tříslech použít tuhý antiperspirant.

katrina*
hodnocení

0x

můj přítel se holí žiletkou a potom se natře krémem co vždy u mě najde a já se natřu krémem na opruzeniny pro mimča

hodnocení

0x

Pokud se "musíš" skrz babu dole holit je to tvá věc,mně se to nelíbí,ale proti gustu žádný dišputát!

Jen maličkost-všeobecně i když holítka vypadají identicky,tak modré či m"mužské jsou kvalitnější!Takže pkd "žiletkou" tak ne dámskou!-Jinak selským rozumen-nejporve zkrátit na cca3mm strojkem na vlasy a pak žiletku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]