Nejste přihlášen/a.
Dámy, ženy, dívky, jakou používáte vůni? Parfém nebo toaletní vodu? Případně doporučte nějakou vůni, která po krátké chvilce nevyprchá. Děkuji
mam uz skoro 15 let stary parfem, koupeny v nemecku v biokseftu (naturkostladen). je velice cenny, nebot skutecne 100% originalni z orig.,drahych surovin, a znackovy z maloserie, a mohu zarucit, ze tedy bude jeste i za 200 let vyborny...
abych to vysvetlila...suroviny jako olej z ruzi, jsou strasne drahe na ziskani - jako safran...ale nechaji se lacino napodobid-a v tom je ten problem pri koupi...nebo by snad nekdo koupil nejaky plagiat u vietnamcu?
a skutecne jen tak snadno nevyprcha...
takze doporucuji bio ! ! !
Děkuji za tip. Kolegyně někdy nosí katalog od Avonu, název mi nic nenapovídá, ale ovoním zkušební. A uvidím. Díky
Cottonko, neodolám a ještě přidám Dune (nevím, od koho) v kombinaci s tělovým mlékem Dune a také J;aime la nuit od La Perla, obě skvělé, noblesně ženské vůně, nikoli vlezlé. Naprosto jemná je Trésor (Lancome?) a také Chéri ( od Chloe?). Nutné respektovat Váš typ a věk, výběr parfému je skvělá zábava, tak si to užijte .
Odpoved neexistuje, protoze kazda zena ma trochu "jinou" kuzi. Jedne muze ta sama vune z parfemu vydrzet podstatne dele nez jine v zavislosti prave ne reakci z kuzi. Jinak obecne plati, ze dele vydrzi parfem. Dulezite je take vuni spravne pouzivat na mista, kam patri, tj. na kuzi nebo obleceni.
Tresor od Lancome je dobrá volba. Já používal několik let Hypnose a to včetně tuhého antiperspirantu.. Moje paní Givange a Versace. Pak jsem ale přešel na Thierry Mugler - Amen, a moje paní na Angel a jejich modifikace. Na nejznámějších parfémových e-shopech si můžete objednat za pár korun jejich odstřik a vyzkoušet. To doporučuji udělat před každou změnou perfému. Na každém těle ten parfém voní jinak a ne každému se líbí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.