Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na kvalitní parfém

Od: cottonka® odpovědí: 14 změna:

Dámy, ženy, dívky, jakou používáte vůni? Parfém nebo toaletní vodu? Případně doporučte nějakou vůni, která po krátké chvilce nevyprchá. Děkuji

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rexona*
hodnocení

3x

mam uz skoro 15 let stary parfem, koupeny v nemecku v biokseftu (naturkostladen). je velice cenny, nebot skutecne 100% originalni z orig.,drahych surovin, a znackovy z maloserie, a mohu zarucit, ze tedy bude jeste i za 200 let vyborny...

abych to vysvetlila...suroviny jako olej z ruzi, jsou strasne drahe na ziskani - jako safran...ale nechaji se lacino napodobid-a v tom je ten problem pri koupi...nebo by snad nekdo koupil nejaky plagiat u vietnamcu?

doplněno 10.04.14 23:42:

a skutecne jen tak snadno nevyprcha...

takze doporucuji bio ! ! !

hodnocení

2x

Moje žena má oblíbený Lancome Tresor.

doplněno 11.04.14 00:32:

Ještě jeden - Narciso Rodriguez For Her.

martinaa*
hodnocení

2x

Osobně jsem si oblíbila Sensuelle od Avonu. Vydrží celý den a je příjemně ženská.

hodnocení

Děkuji za tip. Kolegyně někdy nosí katalog od Avonu, název mi nic nenapovídá, ale ovoním zkušební. A uvidím. Díky :)

tiffany*

Cottonko, neodolám a ještě přidám Dune (nevím, od koho) v kombinaci s tělovým mlékem Dune a také J;aime la nuit od La Perla, obě skvělé, noblesně ženské vůně, nikoli vlezlé. Naprosto jemná je Trésor (Lancome?) a také Chéri ( od Chloe?). Nutné respektovat Váš typ a věk, výběr parfému je skvělá zábava, tak si to užijte :).

hodnocení

Děkuji, popídím se, jóó to já si užiju až z toho vždy hlava bolí :-D. Už mi to vyčerpalo bodíky, to je nefér, tak jen *pusa*

mmm1234
hodnocení

0x

Azzaro women NOW, Moschino Funny a Love love. Ty točím stále dokola :) .

anonym0
hodnocení

0x

Odpoved neexistuje, protoze kazda zena ma trochu "jinou" kuzi. Jedne muze ta sama vune z parfemu vydrzet podstatne dele nez jine v zavislosti prave ne reakci z kuzi. Jinak obecne plati, ze dele vydrzi parfem. Dulezite je take vuni spravne pouzivat na mista, kam patri, tj. na kuzi nebo obleceni.

hodnocení

Moc vám všem děkuji za tipy a rady. Přeju hezký večer *slunce*

hodnocení

0x

parfemy-elnino.cz/...

Používám řadu let a jsem max. spokojená :o)

sonyboj*
hodnocení

0x

Tresor od Lancome je dobrá volba. Já používal několik let Hypnose a to včetně tuhého antiperspirantu.. Moje paní Givange a Versace. Pak jsem ale přešel na Thierry Mugler - Amen, a moje paní na Angel a jejich modifikace. Na nejznámějších parfémových e-shopech si můžete objednat za pár korun jejich odstřik a vyzkoušet. To doporučuji udělat před každou změnou perfému. Na každém těle ten parfém voní jinak a ne každému se líbí.

hodnocení

Děkuji moc za další odpovědi, za tipy. *slunce*

sonyboj*

Docela by mě zajímalo, co si nakonec vyberete. Tak jestli vám to nebude nepříjemné, sdělte nám vaší volbu, až se rozhodnete ;)

hodnocení

Ještě hledám, vybírám a očuchávám lahvičky a vzorečky :-D a až bude volba jasná, tak to sem napíšu ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]