Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik stojí barvení u kadeřnice?

Od: palana* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, od té doby, co jsem se nabarvila na hnědo, tak neustále bojuji s tím, že se mi jakákoliv barva hrozně rychle vymývá. Teď jsem navíc zjistila, že se mi udělalo několik fleků, takže bych měla začít barvit dvěma baleními. Dohromady už to nevyjde zrovna zadarmo, takže se chci zeptat, kolik stojí takové barvení u kadeřníka? A taky se chci zeptat, jestli bych se nabarvila dvěma baleními, tak jestli by to nějak ovlivnilo výdrž barvy...? Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

1x

Tím se rozhodně neovlivní výdrž barvy . Já platím za barvu a stříhání 500kč. Doma bych se rozhodně nebarvila. Vydrží mi to 6 neděl .

alien*

V dnešní době se už umí dobře obarvit každý druhý, kdo si barví hlavu. ) Pokud chce člověk např. melír, tak to je lepší kadeřnice. Ale celá hnědá barva je v pohodě, to s přehledem dáte a po pár lekcích cviku to bude vypadat už "jako od kadeřnice" .)

martinaa*
hodnocení

1x

Dvě barvy vyjdou levněji, to je pravda. Ovšem výsledek barvení doma x barvení od profesionála je většinou nesrovnatelný.

alien*
hodnocení

0x

Tak to si pište, že vám dvě barvy vyjdou určitě levněji než kadeřník. Nejlevnější barvení (+ foukání atd..) vám přijde alespoň na 400 kč..

doplněno 08.04.14 21:42:

Já se barvím sama a celkem jsem spokojená. Výdrž barvy neovlivňuje počet použitých balení, ale doba jakou barvu necháte působit, také záleží na typu barvy, dále jestli používáte následně přípravky proti vymývání barvy, tř šampon, balzámy atd..

vajo
hodnocení

0x

Myslím, že použít 2 barvy je mnoho. Mám dlouhé vlasy a v pohodě mi stačí jedna. Mnoho let používám Igoru Roayal, je nejlepší a když je akce, tak přijde na 55,-Kč. Barvím se s úspěchem sama, na kadeřníka nemám.

iz*
hodnocení

0x

Souhlasím s Vajo, i já mám dobré zkušenosti s Igoroua Royal, na obarvení mi tsačí polovina, barva vydrží skoro 4 měsíce (než začne být vidět odrost). Musím ale na vlasech nechávat o trochu déle (opatrně vyzkoušet!) než uvádí návod.

Dobrou zkušenost mám i s Hennou, ta vydrží téměř stejně dlouho, ale musím ji na vlasech nechat přes půl dne. Ovšem výsledek stojí za to, přírodní henna má na vlasy (na jejich kvalitu) příznivý vliv.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]