Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nidora na hubnutí

Od: pobrdny* odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost s: www.nidora.com/cz/ . Potřebuju zhubnout tak 10-20 kg, jen sportovat moc nemůžu, neboť mě to artróza neumožňuje. I kvůli té artroze a bolavým kolenům a kotníku bych rád zhubnul, jenže jak, když ujdu tak max. 3 km a kolena a kotník bolí. Přitom jím zdravě, u nutriční poradkyně jsem se naučil dodržovat jídelníček a během minulého roku zhubnul 10 kg. Jenže pak už to dál nešlo, mám ještě 120 kg při 190 cm. Terapeutka mě nabídla nějaký přípravek za 25000,-Kč, který je prý účinný i pro lidi jako já, ale já na něj bohužel nemám... Takže asi zbývá jen na něj šetřit, nebo máte nějakou radu, nebo zkušenost s něčím levnějším?

Díky Petr

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den,

být Vámi, tak za žádné podobné přípravky peníze nevyhazuji. Myslím, že ideální pohyb pro Vás, by mohl být plavání a/nebo i cvičení ve vodě. Takže doporučuji zainvestovat a pořídit si permanentku do bazénu..

Samozřejmostí je pokračování v dodržovaní jídelníčku.

Když se chce, všechno jde. ;)

hodnocení

1x

už jen jak stránka působí... je to vyloženě chyták na lidi, speciální nabídka při opuštění stránky? To jsem snad ještě neviděl :) To je jako ty zaručené recenze, co se jim automaticky mění datumy, aby byly stále aktuální. Tohle opravdu ne.

Nepotřebujete žádné přípravky. Viděl jste někdy pořad "jste to co jíte"? Koukněte na youtube... tam nikdy pilulky nepoužívali a hubli všichni!

doplněno 08.04.14 15:33:

většinou je problém, že každý při hubnutí dře jak blázen, leje z něj a výsledek žádný nebo mizivý. Chce to hubnout normálně: rychlejší chůze atd, kolo je dobré, ale zase na něm nedřít jak mago*. Měl byste se zadýchat tak, abyste byl schopen mluvit... víc už je špatně. Jsou na to přesné tepové frekvence. Jinak pálíte cukr ve svalech a tuk zůstává.

Nestačí si dát 3km na kole kolem domu jednou v týdnu a čekat, že to bude bomba. plácnu: prvních 15 minut se teprve zahříváte a nehubnete :)

na to jsou jiný sportovci, co vám to řeknou přesně.

pobrdny*
hodnocení

Díky, myslel jsem si to. Asi máte pravdu s tím plaváním, sice nejsem žádný plavec a bazén moc nemusím kvůli chloru a šplouchání - člověk má pořád plný nos té hnusné chlorové vody, ale už se těším na léto, až vyrazím na kole na přehradu :) Petr

stirecek*
hodnocení

1x
Ja bych nejspíš vyměnil nutricni poradkyni, protože evidentně nezvlada základy jídelníčku a ještě na vás chce vydělat. Já jsem shodil 12 kg za dva měsíce a to jsem si jídelníček dělal sám. Žádný sport není třeba, stačí jen správně jíst. Fakt by me ten jídelníček zajímal...
wanesa*

Jé,tak to poraďte jaký si dát jídelníček?Mě by stačilo dát dolů 5 kilo.Vynechala jsem veškeré tuky,oleje.cukry(kávu si osladím,to je ale veškerý můj cukr)něco šlo dolu ale hrozně pomalinku.A tím,že mám nemocnou páteř,tak cvičit bohužel nemůžu:(

stirecek*
Tak napište co a kdy jíte a nějak to dáme dohromady. Pět kilo nic není, to nejde ani poznat. Ja jsem přes zimu pět kg nabral, v březnu jsem je shodil a připadám si furt stejný.

hozna
hodnocení

0x

Kdo ví, někdo to chválí nebo ne... Jinak k těm kloubům a kolenům - doporučoval bych AquaBike, viz.

video . Nezatěžujete kluby a spalujete... Pokud vám ale vadí chlór, je to problém. Pak klasický spinning a jet pouze v sedle, tím kluby výrazně nezatížíte...

hodnocení

0x

Terapeutka by měla znovu kouknout na váš jídelníček, zda po vašem váhovém úbytku nepotřebuje znovu upravit a vymyslet pohybovou aktivitu, která by pro vás byla vhodná, co například plavání?Přípravek, který vám nabízí, tak po něm 100% zhubne vaše peněženka, ale né vaše tělo.Kdyby bylo léku na obezitu, věřte, že by nebylo obézních lidí.

doplněno 10.04.14 15:35:

Píšete, že bazén a"šplouchání" nemusíte.Ono pokud pobyt v bazénu pojmete jako "šplouchání" tak vám to moc nepomůže.Doporučila bych pár lekcí aqua aerobiku, chodí tam i muži, nebo je fajn aqua kick box, prostě řízené cvičení pod vodou, které nezatíží vaše klouby.Hodina takového cvičení denně, upravený a hlavně DODRŽOVANÝ jídelníček bez žádného "ujíždění" a uvidíte, jak kila půjdou dolu.Vím o čem mluvím od dubna 2011 mám dole 85kg.

lotus*
hodnocení

0x

Žádný zázračný elixír na hubnutí není, některé přípravky je můžou podporovat a být užitečné, ale vždy komplexně. 25 tisíc bych rozhodně za "zaručený" přípravek nevyhazovala a terapeutku vyměnila...

franks
hodnocení

0x

Ahoj, já ti poradím, jak jsem zhubnul já během půl roku z 95kg na 73+- při výšce 178cm, práce za počítačem bez pohybu.

-3 suché rohlíky ke snídani, čerstvé jsou libové a čaj bez cukru, třeba jen se lžíčkou medu (pampeliškový doporučuji)

-k obědu méně tučné a mastné, sladké 1x týdně a zhruba max 3/4 porce (nejím maso, ryby a kuřecí občas)

-k večeři si dej snídani

-během dne to při hladu prokládej ovocem a zeleninou, nejlépe však tou vodovou (rajčata, okurky, pomeranče atd.)...jsou skvělé na osvěžení

-pij hodně vody, syfon, rozhodně ne colu

-nechoď v obchodu kolem sladkostí, ať nemáš chutě a samozřejmě je nejez

-byl jsem kuřák cigaret i marihuany 10/1 denně přibližně (nedoporučuju začít), ale pomohlo..snižovalo mi to chutě

-místo cigár bych třeba dlabal sušené ovoce, ale ne sáček/hodina

-svičil jsem výjmečně, max 1x týdně, je to otrava a dostaneš větší hlad, ale chodil jsem se psem na procházku 2km denně

-po dvou letech mám pořád stejnou váhnu a baštím co chci a už se těžko tloustne :)

Zda je toto zdravý způsob hubnutí podle odborníku? Asi ne, každopádně jsem zhubnul bez potíží a následků na zdraví. Hodně zdaru a měj sílu.

monika3
hodnocení

0x

Ta Nidora vůbec nefunguje, hodně lidí píše o tom, že to jsou vyhozené peníze a navíc někteří i přibrali.

Spíš byste měl jít za odborníkem, protože vaše terapeutka určitě není odborník. Přípravek za 25 tisíc? To vás tahá jen za nos. Běžte za vystudovaným odborníkem, které nemá jen kurz nebo ani to ne. Nebude vám nutit speciální cool přípravky, ale budete hubnout stravou a cvičením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]