Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nežádoucí účinky HA Sylviane

Od: nikanikova odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebovala bych poradit. Měla jsem problémy s menstr. cyklem, takže začínám brát HA, aby se mi cyklus upravil a fungoval tak, jak má.
Doktorka mi doporučila HA Sylviane. Je tato HA pro tělo velká zátěž? A má hodně nežádoucích účinků? Objevuje se často krvácení mimo cyklus (v prvních měsících po začátku užívání s tím počítám, ale jestli se objevuje krvácení mimo cyklus i při delším užívání)?
Četla jsem dokonce, že nějaká žena po ní prodělala plicní embolii, často se prý také mění nálady... Bojím se, aby to pro mé tělo nebyl moc velký šok. Samozřejmě si uvědomuji, že je to chemie, ale zároveň jsem se snažila vybrat co nejšetrnější HA, a je pro mě důležité, aby co možná nejméně zatěžovala můj organismus.
Poraďte prosím, děkuju moc, hezký den

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mishellin*
hodnocení

0x
To je vec jednotlivce, na kazdeho pusobi ruzna HA jinak, musite odzkouset a kdyz budete pozorovat nejake nepriznive ucinky tak resit s lekarem..a ty embolie bych se nebala takovehle potize postihuji jen male procento zen. Taky jsem menila dvakrat nez jsem nasla HA ktera mi vyhovuje ;)

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Hlavne bych si byt vama nechala udelat testy na trombofiliie (tromboza).
Otazky ktere tu pokladas mas kladst svemu gynekologovi a pokud se ti nektere veci nelibi tak se ptat i na alternativy. Od toho k lekari chodis.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]