Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Padani vlasu

Od: renata69* odpovědí: 6 změna:
Zdravim. Chtela bych se zeptat jestli nevite co pomaha na padani vlasu. Zacaly mi ted padat cim dal vic a ja nevim co s tim ..

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Jak jste stará? Přechod ještě nehrozí? Měla jste nějaké velké problémy?
renata69*
hodnocení

Je mi 18 let a nedavno jak sem zhibla zacaly padat tak sem zacala jist normalne a nepomohlo to. Pomohlo by treba se ostrihat? Vlasy mam stredne dlouhe.

Renčo,pomůže Ti zdravá a vyvážená strava,především dostatek vitamínů a minerálů.Pokud začneš opět jíst tak,jak máš,vlasy padat přestanou,ovšem není to hned,tělo se musí plně opět zregenerovat a posílit ;)

vamp,,to myslíte vážně?

hodnocení

0x

Jak moc Vám padají? Ony padají úplně běžně (to samozřejmě víte :)), kvůli škodlivým okolním vlivům (kouření, strava, stres) mohou padat více. Ale pokud padají natolik, že ztrácíte na objemu, tak za doktorem. Mě s tím obvodní odbyla, pak jsem řešila hormonální problém na gyndě a voalá, vlasy jsou zpět :) pomalu, ale jistě :)

mishellin*
hodnocení

0x
Taky mi padaly hodne.. Pak jsem je nechala ostrihat (mela jsem do puly zad a nechala ostrihat k ramenum) a prestaly padat a necuchaji se.. Pak uz to chce pracidelne chodit na konecky a pouzivat kvalitnejsi sampon popr. masku nebo nejaky zabal obcas :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]